• HOLTBAR GRONINGEN

HOLTBAR GRONINGEN: CONCEPT STORE EN KOFFIEBAR ONDER ÉÉN DAK

IN HET GEZELLIGSTE STRAATJE VAN GRONINGEN

Holtbar, in één van de leukste upcoming straatjes van Groningen, gelegen naast de universiteit. Een concept-store met allemaal verschillende producten. Holtbar is het Deense woord voor duurzaam: holdbar. Dit met een kleine twist in de naam. Duurzaam dus. Een prachtig knus woonwinkeltje gecombineerd met een coffeebar. Een geliefd plekje in het centrum van Groningen!

Het buitenterras zit vol als we aankomen. Dit moet een geliefd plekje zijn middenin de stad. Als je binnen komt, is het eerste wat ons opvalt al de natuurlijke kleuren, al het groen. Overal hangen en staan planten. Een bepaalde rust en een Scandinavische look. Binnen zijn er meerdere zitjes. Verschillende producten staan overal uitgestald, grotere bekende merken maar ook kleine merken van kleine ondernemers. Het assortiment is wisselend. Sieraadjes, planten, kaarten, servies, van alles wat. Hier worden we blij van!

Middenin staat een bestelbar met allemaal heerlijke taartjes. Allemaal gemaakt van eerlijke producten. De koffie is van het merk Earthcoffee. De naam zegt het al! De sapjes die de eigenaresse verkoopt, wordt gemaakt door fruit vanuit de tuin van haar familie. Verser kan dus niet! Shop en koffie gaan prima samen bewijst Holtbar.

Sinds kort is Holtbar uitgebreid met een kleine lunch en ontbijtkaart. En dat ziet er echt top uit! De heerlijke croissants zijn van het lokale bakkertje een straat verder. Ook de yoghurt met zelfgemaakte granola ziet er heerlijk uit.

Ook verkoopt Holtbar wat vegan lekkernijen voor de veganisten onder ons. Een prima plekje dus voor een goed kop koffie en je ondertussen te vergapen aan al dat moois. Bij een bezoekje aan Groningen is hotspot Holtbar zeker even de moeite waard om heen te gaan. Maar, je bent gewaarschuwd! Hier kom je niet zonder een gevulde tas weer weg!

Website: holtbar.nl
Adres: Oude Kijk in ’t Jatstraat 20

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Groningen vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.