Home>>EAT & DRINK>>ROTTERDAM>>HOLY SMOKE ROTTERDAM: HOTSPOT MET VLEES, GROENTEN ÉN VIS VAN DE GRILL AAN DE WEST-KRUISKADE

HOLY SMOKE ROTTERDAM: HOTSPOT MET VLEES, GROENTEN ÉN VIS VAN DE GRILL AAN DE WEST-KRUISKADE

HEERLIJKE GERECHTEN VAN DE GRILL BIJ HOLY SMOKE

Elke Rotterdammer heeft wel eens de tram richting Holy voorbij zien rijden. Zorg er de volgende keer voor dat je die tram pakt en meteen een bezoekje brengt aan allday drinks & food bar Holy Smoke, gelegen aan het Tiendplein. Wat word je hier aangenaam verrast!

Cornel en Ron opende in de zomer van 2015 de deuren van Holy Smoke. De naam spreekt eigenlijk al voor zich; de tram richting Holy rijdt hier namelijk langs en er wordt veel met de grill gewerkt. De twee hardwerkende eigenaren wilden een plek creëren waar mensen het gevoel krijgen dat ze thuis zijn. Of dat ze gelukt is? Wij vinden van wel.

Ondanks de iets wat chique inrichting en uitstraling van het pand krijg je toch dat fijne huiskamergevoel. Het vele marmer en de strakke meubels zijn door een goed oog gecombineerd met hout, wat het chique een beetje doorbreekt. In de zomer is het ook mogelijk om plaats te nemen op het enorme terras en alles wat er voorbijkomt in je op te nemen.

GERECHTEN BIJ HOLY SMOKE

Van een bar verwacht men meestal fastfood, maar Holy Smoke heeft onze verwachtingen ruim overtroffen. Het eten is namelijk écht goed. De Holy Spareribs zijn inmiddels een begrip geworden. Volgens velen zijn dit zelfs de lekkerste spareribs van heel Rotterdam. Wij genoten vooral ook van het unieke ‘patatje stoofvlees’.

“LEKKERSTE SPARERIBS
VAN ROTTERDAM”

Holy Smoke biedt naast eten van topkwaliteit een ruime keuze aan (internationale) speciaal biertjes. Het zijn er zo veel dat ze niet eens allemaal een plekje op de kaart hebben. Vraag dus vooral om iets anders!

Holy Smoke heeft eigenlijk alles wat een bar in huis wil hebben. De sfeer is relaxt, de diversiteit en kwaliteit van de gerechten is goed, er wordt een ruime keuze aan drankjes aangeboden, én alles is betaalbaar. Ons ga je hier vaker vinden!

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM
DERTIEN >> THOMS
GYS >> ALAN & PIMS
WORM

Website: holysmoke.nl
Adres: Tiendplein 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine