CULINAIR GENIETEN IN EEN AUTHENTIEKE SFEER

Voor lekker eten in Den Haag ga je onder andere naar de Denneweg waar je talloze leuke restaurants hebt. Ben je toch op zoek naar net iets anders, ga dan het zijstraatje van de Maliestraat in. Daar vindt je Gastrobar Ivory, de enige gastrobar van Den Haag maar wel gelijk één die voor een onvergetelijke avond zorgt. Hier worden kwalitatieve en culinaire gerechten klaargemaakt door eigenaar en chef Henk Hetzel.

Het interieur kan je omschrijven als antiek door de schilderijen en de houten tafels en stoelen. De sfeer is klein, knus en heel intiem maar wel gezellig. Er hangt zelfs zo’n fijne sfeer dat je hier makkelijk alleen aan de bar kan zitten eten met een heerlijke glas wijn. Je voelt je hier gelijk thuis.

Het is nogal moeilijk kiezen bij het zien van de kaart. Vooral als je Ivory volgt op Instagram of Facebook zie je al het lekkers voorbij komen. Na het borrelen begonnen we met wat gerechten om te delen; Steak tartaar, Pieterman en de coquilles. En dat is hoe de eigenaar en chef Henk het liefst heeft, dat zijn gerechten gedeeld worden. Alles is met veel zorg samengesteld dat het bijna zonde is om je vork erin te steken.

Heerlijke pure smaken, dat is waar Ivory omdraait. Voor het hoofdgerecht delen wij een Dry aged Prime Rib van 650 gram. Zo’n malse en smaakvolle steak hebben wij in tijden niet meer gehad in Den Haag. Natuurlijk geserveerd met huisgemaakte frietjes en mayonaise waar wij heel blij van worden. Ook al staat de chef alleen in de keuken, hij neemt altijd de tijd om door zijn eigen zaak te lopen of alles naar wens is bij iedereen.

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG

Ivory is een plek waar je kan genieten van smaakvolle gerechten en exclusieve wijnen, niet te vergeten hun speciale collectie sterke dranken. De chef die rondloopt deelt zijn passie voor eten en drinken met zijn gasten. Met liefde vertelt hij graag aan tafel waar zijn ingrediënten vandaan komen en hij is dan ook erg trots op zijn bar met verschillende speciale gins, vermouth, rum etc. Zelfs de frisdranken zijn niet standaard. Als enige chef doet hij zelfs mee aan de werelds meest aansprekende cocktailwedstrijd; Diageo World Class. Waarschijnlijk duurt het ook niet lang meer dat Ivory de lekkerste cocktails gaat serveren.

Kortom, bij Ivory kan je heerlijk eten en drinken op niveau. Voor ieder wat wils en bovenal een losse ontspannen sfeer waarin niets moet en alles mag. Wat ook erg fijn is dat de keuken niet om 22.00 uur sluit maar pas om 00.00 uur.

Website: ivorydenhaag.nl
Adres: Maliestraat 10

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept