BOHEMIAN STYLE MEETS LOCAL IN AMSTERDAM-WEST 

GESLOTEN

Loulou is de nieuwste food- en cocktailbar van Amsterdam en sinds vandaag officieel geopend in Oud-West, om de hoek van de Kinkerstraat en de Foodhallen. Bij deze nieuwe hotspot kan je van dusk till dawn ,lekker eten, after dineren, borrelen en ja… zelfs werken als het moet.

De bar bevindt zich op de hoek van de Bilderdijkstraat, Kwakersplein en wordt nu al het nieuwste pareltje voor stadsbezoekers en buurtbewoners genoemd. De food- annex cocktailbar vertegenwoordigt alles waar de naamgever voor staat: het is er relaxed, er heerst creativiteit, het ziet eruit als een combi tussen boho-style en ‘je ne c’est quoi’. Reden genoeg om deze bar snel te bezoeken en van je bucketlist af te strepen.

Van ’s ochtend vroeg tot in de late avonduurtjes kan je terecht voor allerlei lekkers. In de avonduren staat de kaart bijvoorbeeld vol met gerechten uit verschillende continenten. Denk aan vongole, pittige king prawns, geroosterde aubergine of een Tommahwak steak van de grill. De Asian Steak Tartare is een terugkomertje! Maar ook de Gillardeauo oesters met een Bloody Mary van vers tomatensap tussen het groen zijn meer dan de moeite waard om een blokje voor om te rijden.

Maar ook na het eten ben je bij LouLou aan het juiste adres, want bij deze bar zijn verschillende hoekjes waar je alleen, samen of met een groepje kunt blijven hangen om nog lekker van een cocktailtje te kunnen genieten.

De inrichting van Foodbar LouLou kan je het beste omschrijven als boho-chique met een retro tintje. De betonnen vloer, donkere muren, vintage accessoires en muurschilderingen vormen samen een hip en spannend interieur dat in iedere hoek van de zaak verschilt. Vooral de plantenwand is een regelrechte eyecatcher.

Iedere maand laat LouLou kunst van lokale, bekende en minder bekende kunstenaars zien. Genoeg reden dus om heel snel deze nieuwe hang-out in West te gaan bezoeken

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Website: barloulou.nl
Adres: Kwakersplein 2H

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept