• OPPORTO DEN HAAG scheveningen visrestaurant

OPPORTO DEN HAAG: SEAFOOD & GRILL RESTAURANT MET EEN UNIEKE TWIST

SPECTACULAIRE FRUIT DE MERS EN WARME VIS PLATEAUS IN SCHEVENINGEN

In een charmant pand op de hoek van Badhuisweg en Nieuwe Parklaan vind je Opporto, een stijlvol restaurant met een zeer lekkere kaart. Vooral een must go voor de visliefhebber die uitgebreid wilt genieten.

Het interieur is prachtig; strak en modern, heerlijke stoelen, mooie kunst en een bijzondere bar. Bij binnenkomst denk je gelijk aan een luxe hotel door de uitstraling en indeling. Rechts hebben ze een foyer waar je rustig een drankje kan doen of relaxed kan werken. Links hebben zij een aparte bar in een intieme setting. In het midden achter de trap heb je zicht op de keuken.

De echte eyecatcher is natuurlijk de gigantische kroonluchter in het midden van de zaak. Bovenaan de trap kom je nog een heel groot schilderij tegen met een langoustine die zichzelf in de spiegel kijkt. Heel leuk! En dan sta je in het restaurantgedeelte, want we komen natuurlijk om te eten!

Sinds kort heeft Opporto een nieuwe chef die een heerlijke nieuwe kaart heeft samengesteld. De keuken maakt al het lekkers uit de zee met liefde voor jou klaar op gastronomische wijze en gebruikt hiervoor alleen de hoogste kwaliteit vis, vlees en ingrediënten die dagelijks worden ingekocht en of huisgemaakt. De gerechten die op het menu staan worden op luxueuze wijze opgediend maar blijven betaalbaar.
MEER HOTSPOTS IN SCHEVENINGEN
Op de kaart vind je eigenlijk alleen maar allemansvrienden met een unieke twist: van lobster cocktail tot de torched red tuna, van fruit de mer tot de Portugese Cataplana. Waar Opporto vooral bekend om staat zijn de mooie fruit de mer plateaus en de vis plateaus met verschillende vis en zeevruchten die warm geserveerd worden. Zeker de moeite waard om te proberen. Wat uniek is dat zo’n plateau ook voor één persoon gemaakt kan worden. Heel relaxed, hoef je niet per se iemand te vinden die zo’n plateau met jou wilt delen.

Ook voor de vleesliefhebbers is het genieten met onder andere ossenhaas met foie gras of crackling pork belly met hazelnoot romesco. Bijna alle gerechten zijn glutenvrij dus er is echt voor ieder wat wils.

Je kan bij Opporto natuurlijk ook terecht voor alleen een drankje met eventueel een klein hapje erbij. Daar hebben zij de “Fun Bites” kaart voor. Allemaal heerlijke hapjes zoals de coconut prawns of hot buffalo wings met blauwe kaas mayonaise. Lekker voor op het terras bij mooi weer.

Bij Opporto zit je perfect als je een gezellige avond wilt met vrienden en/of familie. Ook voor een romantische date zit je hier goed door de fijne ongedwongen sfeer. Wil je echt genieten van gerechten die trouwens ook een lust zijn voor het oog? Opporto is zonder meer een bezoek waard!

Website: opporto-scheveningen.nl
Adres: Badhuisweg 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.