Home>>EAT & DRINK>>UTRECHT>>FA. PICKLES UTRECHT: BURGERRESTAURANT EN WIJNBAR IN ÉÉN
  • Burgerrestaurant en wijnbar Firma Pickles Utrecht

FA. PICKLES UTRECHT: BURGERRESTAURANT EN WIJNBAR IN ÉÉN

SUCCESCONCEPT VAN BURGERS EN WIJN BIJ FA. PICKLES

Burgerbars en wijnbars zijn in trek. Zo ook in Utrecht. Fa. Pickles combineert deze concepten, zodat je naast een stevige burger een goed glas wijn drinkt. Goed bedacht als je het ons vraagt. Je vindt het Fa. Pickles in de Drieharingenstraat.

Op een donderdagavond gingen we langs bij Fa. Pickles. Het restaurant zat behoorlijk vol, maar daar weet de bediening wel raad mee. Een geïmproviseerde spot aan een van de bars was zo geregeld. Een prima plek om onder het genot van een goed glas wijn op je tafel te wachten. Je kunt kiezen uit dertig wijnen op glas en bepaalde speciale wijnen op fles. Voor iedere smaak (en budget) is er een passende wijn en hierover adviseert de enthousiaste bediening je graag. Lekker voor bij de wijn of als voorgerecht zijn de planken met bourgondische happen.

Restaurant en wijnbar Pickles Utrecht

Credits: wine-bars.nl

Fa. Pickles staat voor eerlijke en huisgemaakte producten. Op de kaart staan gastronomische hamburgers van biologisch vlees dat komt via een Utrechtse slager. Niet alleen lekker, maar ook goed voor het milieu dus. Naast rundvlees kun je ook kiezen voor burgers van eend, varken of vis. Liever geen vlees of vis? Er zijn twee vegetarische burgers. En wil je iets bijzonders, neem dan de exclusieve burger van Wagyu-vlees met paddestoelen en truffel.

“EXCLUSIEVE BURGER
VAN WAGYU-VLEES”

Bij iedere burger zit (drie keer raden, jawel:) een augurk. De augurken worden ingelegd in samenwerking met het bekende Oos Kebeke in Amsterdam. Leuk is dat de herkenbare potten ook aan de muur hangen. De hamburgers worden geserveerd op een houten plank met huisgemaakte biologische friet en romige kruidenmayo. De porties zijn meer dan voldoende voor een gemiddelde eter.

Wagyu burger Fa. Pickles

Credits: Facebook Firma Pickles

Het robuuste interieur met hier en daar een exclusief detail past goed bij het gecombineerde concept. Het is stoer door de simpele peertjes, stevige barkrukken en houten meubels, maar net een tikkeltje exclusiever door de kroonluchter en de gave outfits van de bediening. Al met al een fijne hotspot voor burgers en wijn!

MEER HOTSPOTS IN UTRECHT
Kantien >> Meneer Smakers >>

Hutspot 

Website: firmapickles.nl
Adres: Drieharingstraat 1-3

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Fanou

Fanou

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Utrecht vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Fanou