HAWAIIAN INSPIRED FOOD

Op de Prinsengracht 502 is een nieuwe healthy foodspot neergestreken. Dat is er eentje die als de wiederweerga op je lijstje moet komen. Hier moet je een keertje eten gaan halen! Poké (spreek uit Pokay) is de signature dish van Hawai. Een Poké bestaat uit blokjes verse vis en groente, gecombineerd met sushirijst, quinoa of kool.

Poké Perfect heeft een aantal dishes al voor ons samengesteld, maar je kunt ook naar hartelust combineren. Je kiest als eerste je basis gerecht (rijst of bijvoorbeeld quinoa), daarna kies je jouw premium, dat is vis, tofu of kip. Bij de derde stap kies je 3 verse toppings. Als laatste mag je nog een met zorg gemaakte saus en finishing touch kiezen and you’re good to go.

Wil je een gezonde maaltijd, maar heb je een keer geen zin in sla, dan moet je echt een keer een Poké bowl proberen. De ingrediënten zijn zo vers en smaakvol, je krijgt er geen genoeg van. Daarnaast ziet Poké Perfect er ook nog eens gewoon heel erg tof uit. Het is een hele mooie open lichte ruimte, met flessenpost aan de ene muur en gras op de andere muur. Je hebt echt het idee dat er ieder moment een surfdude langs kan lopen.

Wij hadden nog nooit van Poké gehoord, maar we zijn vanaf nu echt fan. Het is te lekker, het is megavers, het is super gezond en het is ook nog eens heel goed te betalen. Dus vanaf nu heb je geen smoes om naar de snackbar te gaan meer. Geen zin om te koken en wil je wel iets waar je je vingers bij aflikt, ga voor Poké.

Het goede nieuws: binnenkort openen ze ook een locatie in Utrecht

Poké Perfect GOTTA CATCH ‘M ALL!

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Website: pokeperfect.nl
Adres: Prinsengracht 502

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept