Home>>EAT & DRINK>>ROTTERDAM>>RAUWDOUWER ROTTERDAM: RESTAURANT MET BUURTGEVOEL IN DE DRUKKE STAD
  • RAUWDOUWER ROTTERDAM: RESTAURANT

RAUWDOUWER ROTTERDAM: RESTAURANT MET BUURTGEVOEL IN DE DRUKKE STAD

LEKKER ETEN IN EEN KNUSSE OMGEVING BIJ RAUWDOUWER

Als je even wil lunchen bij een zaak die helemaal van deze tijd is, kunnen wij je Rauwdouwer aan de Westzeedijk in Rotterdam aanraden. Rauwdouwer focust zich op lekker eten én op het tegenwoordig veelal missende buurtgevoel.

Loran, een jongeman met veel ervaring in de horeca, opende in 2015 zijn droomrestaurant: Rauwdouwer. Na al die jaren in de horeca gewerkt te hebben, wilde hij niet meer voor een baas werken maar zijn eigen ideeën realiseren. Rauwdouwer is een plek van variatie. Ontbijt, lunch, diner high tea en zelfs catering ontbreken op deze plek niet. Dit gebeurt natuurlijk wel allemaal met de focus op lekker.

Het interieur is door Loran zelf ontworpen. De ruimte met het hoge plafond is op originele wijze knus gemaakt met hangplanten. De gezelligheid van deze zaak is door het meubilair heen te ruiken. Speaking of… Waar zou Rauwdouwer zijn zonder De Verbaasde Ree? Al de stoelen waar je op zit, komen hier namelijk vandaan. Wat wij ook mogen verklappen, is dat er komende zomer een groot terras gaat openen! Wij kunnen niet wachten.

“EEN ZAAK 
VOOR IEDEREEN”

Je kan hier natuurlijk gewoon een drankje doen. Maar nóg leuker is het om er een hapje te eten. Het eten is namelijk gewoon goed. Simpele gerechten met af en toe iets geks op het menu. Rauwdouwer werkt met biologische- en seizoensproducten. Alle hoofdgerechten, sauzen, sapjes etc. zijn huisgemaakt en daar houden we van. De aardappel-preisoep was ongekend en de spareribs waren… so good! Probeer vooral ook wat speciaalbiertjes of de huisgemaakte ice-tea.

Wat wij zo leuk vinden is het buurtgevoel dat je er krijgt. Rauwdouwer is een zaak voor iedereen. Lekker, huisgemaakt, knus en divers. Moeten we nog meer zeggen?

Website: rauwdouwer.nl
Adres:  Westzeedijk 381J 

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine