Home>>EAT & DRINK>>ROTTERDAM>>REBELZ AAN DE ROTTE ROTTERDAM: TOPRESTAURANT MET MAATSCHAPPELIJK DOEL
  • Restaurant Rebelz aan de Rotte

REBELZ AAN DE ROTTE ROTTERDAM: TOPRESTAURANT MET MAATSCHAPPELIJK DOEL

HOOGWAARDIG ETEN MET EEN DOEL BIJ REBELZ AAN DE ROTTE.

Van detentie naar de toekomst. Hoe doe je dat? Een bijzondere missie, mediterrane gerechten en design komen bij elkaar bij restaurant Rebelz aan de Rotte.

Voor vrouwelijke ex-gedetineerden is het bijna onmogelijk om weer aan de bak te komen. Rebelz aan de Rotte is voor deze vrouwen de unieke mogelijkheid om weer in het werkveld terecht te komen. Ondernemer Karin wilde al voor zo lang ze zich kan heugen tijd investeren in een goed doel. Samen met Klaasjan, wiens droom het was om een organisatie te leiden met een maatschappelijk doel, heeft zij deze droom kunnen realiseren in Rebelz aan de Rotte. Het doel van Rebelz is het creëren van leerwerkplekken voor vrouwelijke ex-gedetineerden op een duurzame, goed georganiseerde en goed gefinancierde manier. 

De inrichting van Rebelz aan de Rotte is fris met een zekere charme. Arno Coenen en Iris Roskam (bekend van het reusachtige kunstwerk in de Rotterdamse Markthal) hebben deze smaakvolle, enigszins mediterrane uitstraling gerealiseerd. Niet alleen hielden zij zich bezig met het interieur, maar ook waren zij heel betrokken bij het maatschappelijke doel van Rebelz.

“GOEDE SERVICE
EN VERRUKKELIJK ETEN”

Bij Rebelz aan de Rotte kan je kiezen tussen twee of drie gangen. Hierbij is het voorgerecht de crème de la crème van wat zij kunnen krijgen. Voor het hoofdgerecht kan er gekozen worden tussen vlees, vis of vegetarisch. De gouden lepel van deze gerechten ligt in handen van Maher al Sabbagh, een topkok uit Maastricht. Hij coacht op fantastische wijze de chefs van Rebelz om mediterrane gerechten met een Syrische hand te creëren.

Voor een bijzonder hapje eten ben je bij Rebelz aan de Rotte op je plek. Zodra je binnenstapt word je meteen op warme wijze welkom geheten door één van de ondernemers. Goede service, verrukkelijk eten en een bijzonder doel. We’re impressed!

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM
HOLY SMOKE >> THOMS
DERTIEN >> GRILLIG
GYS

Website: rebelzaanderotte.nl
Adres: Bergse Rechter Rottekade 1
Fotocredits: Culishots Food Fotografie

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine