RON GASTROBAR ORIENTAL ASIAN HOTSPOT AAN DE KERKSTRAAT

In 2013 leverde Ron Blaauw vrijwillig zijn Michelinsterren in. Het roer moest om, overal eettentjes dat werd zijn nieuwe droom. Inmiddels zijn er vier vestigingen open; Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Oriental, Ron Gastrobar Indonesia én hotdogrestaurant The Fat Dog. Een vijfde vestiging staat inmiddels in de steigers; Ron Gastrobar Paris welke einde van dit jaar zijn deuren opent.

Heeft chef-kok Ron Blaauw verdere introductie nodig? Volgens ons niet meer! Ron Blaauw staat bekend om steengoede restaurants die hij runt én heeft gerund in zijn culinaire carrière.

In juni 2015 opende de deuren van Ron Gastrobar Oriental, gelegen aan de Kerkstraat om de hoek bij het Leidseplein in Amsterdam. Je hoeft hier geen traditionele Chinese keuken te verwachten, geen TL verlichting of bediening met slordige sloven. Ron Gastobar Oriental is een prachtig restaurant met een warme vibe.

Aan het interieur is veel aandacht besteedt, door met donkere kleuren en gouden accenten te werken voelt het direct oriëntaals aan. Je stapt daar op de Kerkstraat zo de oosterse wereld binnen.

En zo voelt het echt, deze plek heeft iets magisch, iets bijzonders, maar het is tegelijkertijd ook een plek waar je je direct op je gemak voelt. Hier draagt het personeel van Ron Gastrobar Oriental ook enorm aan bij.

Je kunt merken dat de dames en heren hier van hun vak houden en het als hun persoonlijke missie hebben om jou een fijne avond te bezorgen. Van de mooie dame die je jas aanneemt tot de serveersters en obers die met zoveel toewijding over het voedsel én de bijbehorende wijnen vertellen. Van ons krijgen ze allemaal een lintje.

“SMAAKVOLLE
GERECHTEN”

Zodra de gerechten uitgeserveerd worden zie je hoeveel toewijding deze zaak in de Kerkstraat heeft. Mooi opgediende borden, uitgesproken smaakvolle gerechten. Gerechten die je niet iedere dag voorgezet krijgt, maar die waanzinnig zijn en iedereen een keer geproefd moet hebben. Wij probeerde meerdere gerechten van de kaart. Van krokante zure garnalen, geroosterde kabeljauw met boemboe blai tot Ron zijn beroemde spare ribs van de bbq. Bij ieder gerecht werden we verrast en ieder gerecht was even lekker.

Kortom, het eten, de ambiance, het personeel; Ron Gastrobar Oriental heeft alles in huis om een geweldige avond te verzorgen. Je kunt gezellig plaatsnemen aan de bar, een leuk tafeltje uitkiezen en private dining is zelfs mogelijk. Wat de gelegenheid ook is, je kunt altijd terecht in de Kerkstraat.

Sinds ons bezoek geloven wij in liefde op het eerste gezicht en kunnen dan ook niet wachten om met de rest van de familie kennis te maken.

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Website: rongastrobaroriental.nl
Adres: Kerkstraat 23

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept