Home>>EAT & DRINK>>ROTTERDAM>>GYS ROTTERDAM: LEKKER, BIOLOGISCH ÉN BETAALBAAR ETEN AAN DE NIEUWE BINNENWEG
  • hotspot restaurant Gys Rotterdam

GYS ROTTERDAM: LEKKER, BIOLOGISCH ÉN BETAALBAAR ETEN AAN DE NIEUWE BINNENWEG

BIOLOGISCH GENIETEN BIJ HOTSPOT GYS

Maandag is in de horeca meestal een redelijk rustige dag. Dit is echter niet het geval bij Gys, een biologisch restaurant gelegen aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Met hun enorme ramen en locatie op de hoek van de straat vallen zij zeker bij elke voorbijganger op.

Deze biologische hotspot opende in mei 2016 haar deuren in Rotterdam. Gijs, de eigenaar van inmiddels drie Gys-restaurants, heeft een passie voor biologisch eten zonder poespas. De gerechten moeten simpel, vers en betaalbaar zijn. Biologisch eten moet volgens Gijs voor iedereen mogelijk zijn.

Bij een biologisch restaurant hoort een natuurlijk sfeertje. Deze sfeer creëert Gys door een groene inrichting. De zaak staat vol met planten, bloemetjes en zelfs een zwevend stuk aarde. Dat Gys gericht is op perfectie op het gebied van biologisch is te zien aan de gerecyclede werkkleding en aan het meubilair dat is gemaakt van onbehandeld hout. Hiernaast is deze hotspot zelfs met hun biologische toiletpapier ook in de donkerste hoekjes gericht op perfectie. It’s all about the details!

Heb je altijd al eens die Rotterdamse kapsalon willen proeven maar ben je vegetarisch? Gys heeft de vegetarische kapsalon geïntroduceerd. Een heerlijke variatie van zoete aardappel, tempeh, groenten, kaas en knoflooksaus. Wij hebben hem geproefd en hij is ver-ruk-ke-lijk!

Gys heeft verder ook haar eigen koffiebonen, vier verschillende soorten koffiemelk, eigen rode wijn en allerlei biologische en huisgemaakte drankjes.

“HEERLIJKE
VARIATIE”

Gys richt zich op mensen met speciale dieetwensen. Veel gerechten zijn vegetarisch, veganistisch of glutenvrij. Alle gerechten kunnen op de dieetwensen van de klant worden aangepast. Lekker, biologisch, vers en toch heel goed te betalen. Hierdoor is Gys ook favoriet bij de studenten. Laat je verrassen door het originele menu en geniet van dit groene plekje in de stad.

TIP: check ook het restaurant ‘Syr’ (lees hier het blog over Syr) een heel speciaal initiatief van Gijs.

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM

Website: gysrotterdam.nl
Adres:  Nieuwe Binnenweg 182

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.