BAR ROTTERDAM IS EEN BEGRIP

Iedereen moet deze legendarische plek inmiddels al kennen, maar daarom verdient hij natuurlijk ook een plekje bij HotSpotjes. We hebben het namelijk over BAR Rotterdam. BAR is een club, die sinds kort ook zijn eigen keuken heeft, aan de Schiekade in Rotterdam. BAR is in Rotterdam inmiddels echt een begrip geworden. Als je er dus nog nooit geweest bent, ga dat dan nu maar snel doen.

Voordat BAR de BAR van nu was, was het ook letterlijk een bar. Inmiddels is BAR Rotterdam met zijn tweede, grotere locatie uitgegroeid tot één van de meest bekende clubs van Nederland. Er wordt hier voornamelijk progressive (house) music gedraaid. Een nieuw dingetje is de keuken van BAR. Veel mensen weten waarschijnlijk niet dat je hier nu namelijk ook terecht kan voor diner. Nu weten jullie het dus wel!

BAR Rotterdam wordt omringd door coole hotspots. Je hebt namelijk nog Annabel, Transport, De Luchtsingel en natuurlijk Biergarten, waar BAR ook in de zomer een plekje heeft. Er hangt gewoon een onwijs lekkere en relaxte vibe rondom dit fenomeen. De rollen zijn er omgedraaid. Mensen die stoer doen zijn raar, mensen die zichzelf durven te zijn, zijn chill.

Zoals we net al kort genoemd hadden, heeft BAR sinds kort ook een diner service. Deze keuken tussen klassieke amerikaans streetfood en mediterraans steetfood, met extra veel veggie opties. Met name de burgers zijn echt verrukkelijk, zoals de kikkererwtenburger en halloumi/mushroomburger, beide veggie en 100% biologisch.

De menukaart heeft een beetje iets weg van de McDonalds wat het somehow heel stylish en cool maakt. BAR Rotterdam is een heel uniek en cultureel plekje waar alles en iedereen samen kan komen. De doorstroom van restaurant naar club is heel subtiel en toegankelijk. Be there!

Website: barbar.nu
Adres: Schiekade 201

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept