• HOTEL NEW YORK ROTTERDAM

HOTEL NEW YORK ROTTERDAM: UNIEKE MIX TUSSEN OUD EN NIEUW

EEN STUKJE NOSTALGIE GECOMBINEERD MET PUUR GENOT BIJ HOTEL NEW YORK

Hotel New York. Sommige mensen kennen het misschien van vroeger, andere misschien omdat het de laatste jaren echt een hype is geworden. Met hun vestiging in het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika lijn hebben ze in al die jaren een grote naamsbekendheid verkregen.

Hotel New York is een unieke mix tussen oud en nieuw. Het hotel werd geopend in 1933, maar is door de jaren heen blijven ontwikkelen en innoveren. Inmiddels bestaat Hotel New York uit een hotel, restaurant, bar, basement en nog veel meer. Er zit zelfs een barbershop in het gigantische gebouw. Alle voorzieningen zijn aanwezig, en je hoeft er dus eigenlijk nooit meer weg.

Wat betreft de inrichting en uitstraling van Hotel New York, konden wij de mensen figuurlijk nog zien vertrekken. Hotel New York betekende vroeger een nieuwe hoop en een nieuw begin voor velen. Wanneer je het pand vanaf buiten bekijkt, voel je je een beetje als één van die gelukszoekers. Deze nostalgische setting wordt dus altijd nog goed doorgevoerd.

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM

Wij mochten te gast zijn in de NY Basement, waar net een nieuwe kaart geïntroduceerd is. Lucky us! Samen met een aantal andere bloggers hebben wij alle nieuwe gerechtjes op de kaart geproefd. Laten we eerlijk zijn, it was a-ma-zing. Alle gerechtjes zagen er ontzettend mooi en verzorgd uit. Deze werden allemaal geserveerd met een unieke wijn of cocktail. Een zeer aangename kennismaking met de kaart en al met al een geweldige avond.

Hotel New York is een plek waar een stukje nostalgie samen met puur genot naar boven komt. De nieuwe kaart van de NY Basement uniek en innovatief. Het personeel weet je letterlijk alles over de gerechten en de drankjes te vertellen. Eetsmakelijk en bon voyage ;)

Website: hotelnewyork.nl
Adres: Koninginnenhoofd 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.