• MEAT ROTTERDAM

MEAT ROTTERDAM: VLEES MET EEN VERHAAL IN DE OUDE HAVEN

DÉ LEKKERSTE CARPACCIO VAN DE STAD

Voor je favoriete stukje vlees bezoek je Vleeschcafé Meat aan de Haringvliet in Rotterdam. Deze jonge zaak legt de focus op kwaliteitsvlees en laat daarmee je ogen wegdraaien van genot. Meat serveert haar gasten vlees met een verhaal.

Toen Marcel de kans kreeg om de klassieke vleesgerechten terug te brengen in een zogenoemd ‘vleeschcafé’, nam hij deze met beide handen aan. Marcel wil zijn gasten ‘echt’ vlees laten proeven. Dit is vlees van een hoge kwaliteit en vlees waarvan men het verhaal achter het dier weet. Wat er zo fijn is aan Meat, is dat het personeel je werkelijk alles kan vertellen over het stukje vlees dat op jouw bordje ligt.

Het uiterlijk van de zaak is echt typerend voor een ‘vleeschcafé’. Zodra je naar binnen loopt, weet je meteen wat je te verwachten staat. De zaak is warm ingericht en er hangt een ongedwongen sfeer. Je kunt er plaats nemen aan de bar en in de zomer kun je heerlijk buiten op hun enorme terras zitten luieren voor wat casual dining. De zaak heeft een plekje in de Oude Haven aan het water. Eén van de gezelligste buurten in Rotterdam vinden wij!

MEER HOTSPOST IN ROTTERDAM

Qua eten zit je hier perfect. Wat wij erg opvallend vonden aan Meat, is de carpaccio. De carpaccio wordt namelijk dikker gesneden dan dat je gewend bent. Dit is omdat Meat het belangrijk vindt dat je ‘echt’ vlees proeft. Al het vlees komt altijd(!) bij de slager Nice to Meat vandaan. Bij deze slager wordt er nauwlettend in de gaten gehouden waar de dieren vandaan komen, wat ze te eten kregen, wat de gezondheid van de dieren was etc. Vlees van kwaliteit én met een verhaal verzekerd!

Meat is het hoogtepuntje van de Oude Haven. Kwaliteit, ouderwetse gezelligheid en een lekker plekje aan het water. Meesterlijk!

Website: meat-rotterdam.nl
Adres: Haringvliet 635-637

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine