• PARQIET ROTTERDAM

PARQIET ROTTERDAM: SPROOKJESACHTIG LUNCHEN IN HET PARK BIJ DE EUROMAST

LIEF LUNCHZAAKJE IN HET MIDDEN VAN HET PARK

Voor een sprookjesachtige lunch ga je langs bij Parqiet aan de Baden Powelllaan in Rotterdam. Dit lieve lunchzaakje is gevestigd in ‘Het Park’. Zomer of winter, lente of herfst, bij Parqiet lunch je altijd in een dromerig sfeertje.

Parqiet opende aan het begin van 2016 haar deuren. Daarvoor stonden zij in het park met een caravan en klapstoeltjes. De verbouwing liet erg lang op zich wachten, maar de caravan was een geslaagd alternatief. In januari kon Parqiet dan wel eindelijk het picknickgevoel naar binnen brengen.

Wanneer je naar binnen loopt heb je eigenlijk niet eens door dat je de buitenlucht uit bent gestapt. De sfeer van het park loopt waanzinnig goed door de zaak in. De kleine ruimte straalt liefde voor de gast uit. Fantastisch is het vrije uitzicht vanaf je lunchtafeltje. In de zomer kan je genieten op het terras (midden in het park!) en in de herfst kan je de bladeren vanaf binnen naar beneden zien vallen.

HEERLIJKE GERECHTEN BIJ PARQIET

Je kan hier smullen met je familie van klassiekers zoals een broodje oude kaas. Wat je ook kan doen is nieuwe gerechten proeven met je vrienden. ‘Het broodje bal 3.0’ (zoals wij het hebben genoemd) krijg je geserveerd zoals nergens anders. Ook een broodje met warm gegaarde peer, bieten en geitenkaas is te vinden op de kaart. Iedere hap was als een stukje hemel in je mond.

Bij Parqiet krijg je het idee dat Hans en Grietje ieder moment bij je aan tafel kunnen komen zitten. Het uitzicht is werkelijk waar adembenemend mooi. Het zaakje straalt zo’n rust uit dat je je nergens meer zorgen om maakt en puur geniet van je lunch. Deze hotspot vlakbij de Euromast staat stiekem bij onze favorieten.

MEER HOTSPOST IN ROTTERDAM

Website: parqiet.com
Adres: Baden Powelllaan 20, 3016 GJ, Rotterdam

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine