• PEBBLES KITTY CAT CAFÉ ROTTERDAM

PEBBLES KITTY CAT CAFÉ ROTTERDAM: TAARTJES, THEE ÉN SNOEZELIGE POESJES

GEWOON LEKKER GENIETEN VAN DE KATTEN BIJ PEBBLES

Eindelijk! Ook Rotterdam heeft zich eraan toegegeven; een kattencafé. Een paar maanden geleden opende Pebbles Kitty Cat Café haar deuren aan de Hoogstraat. Zij zijn daarmee het eerste kattencafé in Rotterdam.

Cat lover Freddy maakte haar droom waar door een kattencafé te realiseren in Rotterdam. Het moest een plek zijn waar mensen lekker wat kunnen drinken of gewoon kunnen loungen terwijl je omringd wordt door lieve katten. Iedereen mag spelen met de katten, de katten snoepjes geven of gewoon lekker van ze genieten.

Pebbles voelt aan als een tweede thuis. Dat lekkere huiskamergevoel die je wel eens hebt in sommige zaakjes valt hierbij compleet weg. Er is niets fijner dan een kopje van een zachte haarbal of het zachte geknor van een dommel. Pebbles is de ideale plek om naartoe te gaan wanneer je je een beetje eenzaam voelt of in de knoop zit met jezelf. De liefde van de katten zal je zeker opvrolijken.

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM

Op dit moment wonen er zes katten bij Pebbles. De katten komen allemaal bij het asiel vandaan. Ze zijn er natuurlijk wel op geselecteerd dat ze lekker in de groep liggen en lief zijn voor de gasten van het café. Pebbles hoopt in de toekomst nog meer katten te verwelkomen.

Heb je even behoefte aan wat liefde of ben je gewoon een kattenfan? Pebbles is the most loving place of Rotterdam. Combi van taart, thee en snoezelige poesjes? Wij zitten al lang op een roze wolk. Prrrr.

Website: pebbleskittycatcafe.nl
Adres: Hoogstraat 30a

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine