• SUGO ROTTERDAM

SUGO ROTTERDAM: LEKKERE EN MAKKELIJK VERTEERBARE PIZZA PER STUK

LEKKERE EN LUCHTIGE STUKJES STREETFOOD BIJ SUGO

Pizza zoals je hem nergens anders krijgt, wordt geserveerd door Sugo. Sugo is een pizza place aan zowel de Westblaak als de Aert van Nesstraat. Hier belanden de lekkerste en luchtigste stukjes streetfood uit Rome op je bordje. Superlekker en ó zo verslavend.

Sugo opende in 2015 haar deuren in Rotterdam Centrum. Hierop volgden al snel twee andere locaties. Sugo verkoopt pizza per stuk. Dit maakt het eten van pizza een stuk aantrekkelijker, omdat je zelf de hoeveelheid kan bepalen die bij jou past. Zo is het ook nog eens leuk om pizza te eten voor de lunch. En dat willen we. Want zeg nou eerlijk, pizza maakt iedereen blij.

De locaties van Sugo zijn lekker licht en ruim. Met de open keuken kan je met eigen ogen zien hoe je pizza voor je klaargemaakt wordt. Er zijn genoeg tafeltjes beschikbaar waardoor je altijd verzekerd bent van een plek. Je besteld je pizza aan de balie, maar het personeel is overal aanwezig en helpt je met alle liefde.

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM

Sugo maakt niet zomaar pizza voor je klaar. Deze ‘Pizza el Taglio’ legt de focus op de perfecte bodem. Deze perfecte bodem zorgt er namelijk voor dat het makkelijk verteerbaar is. Fijn dus als pizza normaal gesproken nogal zwaar op je maag valt. Hiernaast streeft Sugo ernaar zo veel mogelijk natuurlijke bronnen te gebruiken en naar een beter dierenwelzijn.

Sugo is veelzijdiger, duurzamer en simpelweg lekkerder dan elke pizza place in de stad. Pizza was altijd al favoriet, maar deze makkelijk verteerbare pizza’s zijn totally bae. Vind je ook niet?

Website: sugopizza.nl
Adres: Westblaak 87

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine