• THE TEA LAB ROTTERDAM

THE TEA LAB ROTTERDAM: DE LEKKERSTE EN PUURSTE THEE VAN HET CENTRUM

ONZE FAVO HOTSPOT VOOR PURE THEE

Theeleutjes opgelet! Onze nieuwe favo hotspot om een lekker bakje thee te drinken is namelijk The Tea Lab aan de Westewagenstraat. Deze hotspot is een perfecte plek om even je voeten te laten rusten tijdens een dagje winkelen.

The Tea Lab wil haar gasten échte thee laten proeven. Zoals men inmiddels wel weet zitten er in thee uit de supermarkt af en toe de meest vreemde dingen; om dan nog niet eens over de ‘gewone’ toevoegingen te spreken. The Tea Lab wil aan het publiek laten zien dat er ook nog plekken bestaan waar je pure thee kan drinken, zonder dat deze meteen een stuk prijziger is.

The Tea Lab is op dit moment helemaal hot en happening onder de hippe en chille personen. Ze doen dan ook erg hun best om het hun gasten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo is er een snelle internetverbinding, zijn er meer dan genoeg stopcontacten en voldoende ruimte om al je spullen kwijt te kunnen. Je kunt er dus lekker jezelf zijn en doen wat je wil. Werktip: op het entresol is het het rustigst.

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM

Naast de thee die wordt ingekocht, maakt The Tea Lab ook haar eigen melanges in hun lab. Deze theetjes verkopen ze dan ook in lieve doosjes om mee naar huis te nemen. Natuurlijk kun je je naast de heerlijke thee ook uitleven met de fijne oathies, broodjes, soepjes en nog veel en veel meer. Wij hadden het voorrecht om hier de lekkerste red velvet cake van de stad te mogen proeven. Delicious!

Dieet, voedselallergie of gewoon helemaal gek van biologisch? The Tea Lab heeft alles voor je in huis. De beste en meest pure thee van de stad? Wij denken van wel. Fancy a cuppa?!

Website: thetealab.nl
Adres: Westewagenstraat 80

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.