DEFINITIEF GESLOTEN

Onlangs opende op de Kinkerstraat de tweede vestiging van SNCKBR. Nog een snackbar, daar hebben we er nu onderhand toch genoeg van zou je zeggen? Nee, want bij SNCKBR gaat het om verantwoord snacken. Verantwoord snacken? Jazeker, denk aan hamburgers op speltbroodjes, patat van zoete aardappels, pizza’s van bloemkool en nog veel meer heerlijke “fastfood” gerechten. Allemaal in een gezond jasje gestoken – en wie wil dat nu niet?

SNCKBR is (gelukkig) op geen enkel vlak te vergelijken met je oude vertrouwde buurtcafetaria. Bij dit healthy food café is namelijk geen TL-lamp te bekennen, ruik je niet de rest van de avond naar frituurvet (want dat gebruiken ze niet) en heb je geen chagrijnige frietbakker die je bestelling opneemt. Oh en natuurlijk die extreem aantal calorietjes, die kom je óók niet tegen bij SNCKBR. Aangezien ik zo veel uiteten ga, is een keer wat minder calorieën ook wel eens welkom. Om, zoals ze bij SNCKBR zeggen, niet langzaam in een “doorgekookte bankaardappel” te veranderen. Daarnaast hebben ze ook hun best gedaan op het interieur. Knusse tafeltjes, met gezellige sfeerverlichting en hier en daar een leuke plant! Zéér geschikt om met vriendlief of juist met een clubje vriendinnen de avond door te brengen.

ONLANGS OPENDE EEN TWEEDE VESTIGING VAN SNCKBR AAN DE KINKERSTRAAT

Dit klinkt nu allemaal heel erg hipster, vegan en healthy, maar SNCKBR is vooral gewoon een hele leuke én gezellige tent om te eten. Want naast het feit dat het allemaal natuurlijk gezonder is, is het ook vooral erg lekker! Vis, vega, vlees – de keuze is reuze. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een healthy ontbijtje (ze zijn om 9 uur open!) en staat ook lunchkaart vol gezonde lekkernijen.

“VOL GEZONDE
LEKKERNIJEN”

Zo bestelden wij als starter onder andere de “octopussy” (alleen voor de naam zou je dit gerecht eigenlijk al moeten bestellen) en de CHEF’S PLTTR als hoofdgerecht. Deze PLTTR bestond uit heerlijke tonijnsteak,  een knapperige bloemkoolpizza met zalm en een mooi stuk rood vlees om te delen. Een van de hoogtepunten was toch wel de brownie, die moet je echt proberen!

Leuk om te weten: SNCKBR West is deels gecrowedfund, om zo de buurt te betrekken bij het restaurant – gezond & sociaal dus!

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Website: snckbr.com
Adres: Kinkerstraat 106 & Van Woustraat 34-36

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Accepteren