Home>>EAT & DRINK>>ROTTERDAM>>STROOP ROTTERDAM: STROOPWAFELS OP NEXT LEVEL BIJ DEZE KOFFIE ÉN POP-UP STORE
  • HOTSPOT STROOP ROTTERDAM

STROOP ROTTERDAM: STROOPWAFELS OP NEXT LEVEL BIJ DEZE KOFFIE ÉN POP-UP STORE

STROOPWAFELS IN ALLE SMAKEN BIJ STROOP

Voor een originele lunch of bite is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij ‘huiskamer’ STROOP aan de Mathenesserweg in Rotterdam. Een concept- én smaakbelevenis zoals je het nooit eerder ervaren hebt.

Stroopwafels. Wat is het bijzonder dat er uit zo’n simpele oud-Hollandse lekkernij zo’n uniek concept kan rollen. STROOP is namelijk niet alleen maar een plek waar je stroopwafels kunt eten, maar ook een plek waar sociaalmaatschappelijke doelstellingen worden verwezenlijkt. Ongelofelijk is dat de zaak draaiende wordt gehouden door enkel vrijwilligers.

Het pand van STROOP heeft een behoorlijk oppervlakte. Hierdoor kunnen zij buurtbewoners en ondernemers de kans geven om exposities, workshops, filmavonden, bijeenkomsten etc. te organiseren. De opbrengsten van de stroopwafels worden gebruikt om dit mooie initiatief te kunnen blijven realiseren.

Wat wij één van de uniekste dingen vinden aan STROOP is dat alles wat je ziet te koop is. Van de stoel waarop je zit tot stukjes handgemaakte zeep. Hierdoor vinden er constant kleine veranderingen plaats in de inrichting. Ook om te shoppen heb je dus een goed adres aan STROOP. Sommige spulletjes kan je hier gewoon niet laten staan!

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM

Om dan uiteindelijk te spreken over de stroopwafels zelf. Natuurlijk zijn dit geen gewone stroopwafels. Nee, de stroop is huisgemaakt en hier hebben ze diverse smaken van. De stroopwafel met zeezout was bij ons de favoriete bite, maar onze favoriete lunch was toch echt de ‘strosti’. Een tosti met kaas en stroopwafel met spek. De structuur was precies goed en de stroopsmaak was niet overheersend. Wat een verrukkelijke smaakexplosie!

“VERRUKKELIJKE
SMAAKEXPLOSIE”

STROOP is een plek om bijzondere dingen te proeven en tegelijkertijd hun mooie initiatief te steunen. Het eerste halfuur zal je waarschijnlijk bezig zijn met het bekijken van het pand, maar daarna moet je vooral lekker genieten van je stroopwafel. Hotspot!

Website: strooprotterdam.com
Adres: Mathenesserweg 21b

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Janine

Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Janine