• The Pool Groningen

THE POOL GRONINGEN: TAKE A DIVE BIJ DEZE VROLIJKE HOTSPOT IN DE STAD

NEEM EEN FRISSE DUIK IN THE POOL

De eerste week dat The Pool Groningen opende stonden er mensen met een tasje zwemkleding en duikbrillen voor de deur, maar The Pool is niet wat je denkt! Wel kun je er een duik nemen in het mooie interieur en hun heerlijke menukaart.

Aan het Boterdiep nummer 9 vind je The Student Hotel. Daaronder is sinds een half jaar The Pool gevestigd, de opvolger van de locatie in Amsterdam. Deze heeft overigens wel een andere uitstraling, maar des te leuker!

Het interieur valt bij The Pool direct op; zomers, veel licht, lampen, frisheid en een tikkeltje industrieel. Je waant je in een vrolijke setting. De zomer is dichtbij!

ZIE OOK THE POOL AMSTERDAM

De L- vormige ruimte is mooi verdeeld; hoge bartafels, zithoekjes en lange tafels vormen de ruimte. Aan alle kanten heb je uitzicht op de mooie,  grote, open keuken. Daarnaast heeft The Pool een uitgebreide kaart met verschillende gin-tonics, hét drankje van dit moment.

Als je iets te vieren hebt geeft The Pool de mogelijkheid om verschillende ruimtes af te huren, ook voor een vergadering ben je welkom. In de zomer staat het terras vol met strandstoeltjes en picknicktafels. Voel je die summervibe? En dat midden in de stad!

De kaart is geïnspireerd op de streek langs de Middellandse Zee, dit wekt een Mediterraans gevoel op. Neem al je vrienden gewoon mee en neem een mini-break. Het concept bij The Pool is namelijk gebaseerd op shared-dining. Dus je kunt het zo gek maken als dat je zelf wil. Maar de rekening zal nooit hoog worden want de prijs-kwaliteit verhouding is perfect.

Bestel een pizzaatje om te delen, een couscous salade of een hoog gebouwde hamburger. Door het internationale hotel wat er boven zit, voel en proef je toch een beetje al deze verschillende invloeden en culturen. Tegelijkertijd probeert The Pool gezondheidsbewust te zijn. Helemaal met het killer-breakfast wat elke dag klaar staat. Dit allemaal geserveerd door het jonge, internationale team.

TIP: The Pool organiseert regelmatig themafeestjes. Op 11 februari kan je weer los gaan op een Valentine’s Party!

Website: thepoolrestaurant.com
Adres: Boterdiep 9

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
Jonna

Jonna

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Groningen vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.
Jonna