• Abel's Deli Utrecht: voor jouw snelle, healthy maaltijd en guilty pleasure

ABEL’S DELI UTRECHT : VOOR JOUW SNELLE, HEALTHY MAALTIJD EN GUILTY PLEASURE

ABEL’S DELI : VOOR JOUW SNELLE, HEALTHY MAALTIJD EN GUILTY PLEASURE

Op 14 februari was Hotspotjes aanwezig bij de opening van Abel’s Deli op Vredenburg. Hier bevindt zich de nieuwe en tweede locatie. De andere locatie spot  je op Utrecht centraal.

Bij binnenkomst zie je direct dat Abel’s Deli het anders doet. Ze hebben geen standaard ‘balie’ met kassa, medewerkers lopen rond om je te helpen. Dit geeft direct een andere beleving. Het gave marmeren bar eiland is een echte eyecatcher. De inrichting is strak met industriële elementen. Dit zie je terug in de materialen die gebruikt zijn. De stellingen aan de zijkant, met mooie en luxe producten maken Abel’s Deli sfeervol, maar niet te druk. Je vindt hier mooie en bijzondere producten als echte cannoli’s , merengues en unicorn chocolade. Maar ook spray olijfolies om je salade op smaak te maken.

De ramen rondom zorgen voor veel licht en een leuk uitzicht op de winkelstraat. Dit maakt Abel’s Deli een fijne plek voor een koffie’tje tijdens een dagje winkelen of snel bezoekje aan de stad. En van koffie hebben ze verstand bij Abels Deli! Het leuke is dat ze het ook net even anders doen, denk aan een love latte of een matcha latte.

MEER HOTSPOTS IN UTRECHT
Door de mooie latte art zie je dat er echt aandacht wordt besteed aan je koffie. Ook met allergieën word je niet minder gelukkig, een cappuccino met soja- of havermelk is echt heerlijk.

Je kunt online bestellen waardoor je je bestelling alleen nog maar hoeft op te halen. Gezond & snel eten staat dan ook centraal. Een ‘snelle hap’ kan bij Abel’s Deli hand in hand met gezonde hap. Ze werken met goede en verse ingrediënten, en dat proef je! Wij aten een heerlijke sushi rito, gevolgd door een goede, bijzondere curry. En ga ook eens voor een lekkere healthy Buddha Bowl, ontwikkeld door 3 Michelin sterrenchef Jan Jacob Boerma.

Kortom; een aanrader voor echte ‘foodies’ maar ook voor mooie luxe producten kun je goed terecht.

Website: abelsdeli.com
Adres: Vredenburg 157

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept