DE PERFECTE PLEK VOOR EEN ROMATISCH DINER

DEFINITIEF GESLOTEN

Midden in de binnenstad van Utrecht, op de gezellige Drieharingenstraat, vind je restaurant de Goudvink; klein en sfeervol. Je kunt hier terecht voor een gezellige borrel of voor een relaxt diner. De industriële inrichting, waarin mooie details zijn opgenomen, geeft het restaurant een warme uitstraling. De smalle Drieharingenstraat maakt het restaurant snel donker. De Goudvink speelt hier goed op in door een mooie rode muur, grote industriële lampen en kaarsen in het restaurant. Dit zorgt voor een gezellige sfeer.

Het woord ‘goud’ ervaar je op meerdere manieren binnen dit restaurantje. Allereerst zorgt de oprechte en vriendelijke bediening dat je je welkom voelt. De relaxte uitstraling en gastvrijheid van de bediening maakt de goede ervaring compleet. Op de hoge krukken bij het raam heb je zicht op de gezellige drieharingenstraat. Op de warme zomerdagen wordt dit raam volledig geopend.

Je kunt bij de Goudvink kiezen uit veel verschillende, kleine ‘bites’. Je kunt hierdoor meerdere gerechtjes proberen of uitgebreid tafelen.  In de bites worden mooie ‘basic’ ingrediënten naar een hoger level getild. De verschillende ingrediënten in de bites met een bijpassende wijn zijn een gouden combinatie.

Wij aten verschillende bites, waaronder gebakken groene asperges met pijnboompitten, parmezaan en truffeltapenade. Verder aten wij hert met stoofpeer met een jus van kruidkoek. Bijzonder, maar toch subtiel. Bij het serveren van de bites wordt er aandacht besteed aan uitstraling en details. De goudvink heeft stijlvol servies waarop de bites mooi worden opgemaakt.

De Goudvink is veelzijdig en absoluut een bezoekje waard. Het is een fijne plek voor een romantisch dinertje, maar ook een gezellige borrel met collega’s behoort tot de mogelijkheden. Ze hebben goede wijnen en veel verschillende bieren. Vergeet ook zeker de bijzondere gin-tonics niet.

Website: restaurantdegoudvink.nl
Adres: Drieharingstraat 5

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept