• KLOEK UTRECHT

KLOEK UTRECHT: KIPKLUIVEN TOT JE ERBIJ NEERVALT

UTRECHTSE GEZELLIGHEID MET EEN UTRECHTS STREEKBIERTJE

Tegenover Tivoli Vredenburg op loopafstand van het station (maar ook bij de vestiging op de Nachtegaalstraat), kun bij het huiskamerachtige Kloek aanschuiven voor een gezonde portie bier, kip en ontspanning. Voor of na een concertje, of gewoon omdat je ontzettende zin hebt in een hele kip. Op het menu staat kip van het spit, zoals de frisse kip met citroengras en knoflook, of met harissa en rode peper als je van spicy houdt. Maar ook voor een goeie pulled chicken burger of fried chicken kun je hier terecht. En omdat de kaart een Amerikaans tintje heeft, ontbreken ook de zoete aardappelfriet, koolsla en cheesecake niet.

Bij Kloek kun je naast diner ook terecht voor een stevige lunch in het weekend, maar het restaurant komt met z’n grote fabriekslampen, robuuste houten tafels en jukebox nog beter tot z’n recht in de avonduurtjes. Als je je kip achter de kiezen hebt, kun je je namelijk wagen aan een stapel bordspellen en op de eerste dinsdag van de maand zelfs aan de Kloek Pubquiz. Tel daar de verschillende Utrechtse streekbieren en een portie nacho’s of chicken wings bij op, en je avond is compleet.

KLOEK BY NIGHT

Ga je naar een feestje maar wil je van tevoren eerst ergens een drankje doen? Elke vrijdag draait er vanaf 21.00 uur een DJ bij Kloek om je vast een beetje in de stemming te krijgen. En geen zorgen: ook hier zijn de verschillende soorten gin tonics goed vertegenwoordigd op de kaart. Dus als je besluit je verjaardagsborrel bij Kloek te vieren (dat kan namelijk), kun je die mooi eens even testen. Enjoy!

MEER HOTSPOST IN UTRECHT

Website: kloekutrecht.nl
Adres: Vredenburg 31, Utrecht

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Utrecht vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.