GENIETEN IN RODE SFEREN BIJ WOO BROS

GESLOTEN!

Tapas eten, ik vind dat echt het aller gezelligst. Combineer dit met de Aziatische keuken en je hebt wat mij betreft het winnende concept. Woo Bros op de Jodenbreestraat is wat mij betreft dan ook echt een winnaar.

Shared dining is het waar het bij Woo Bros om draait. Bij Woo Bros kun je heerlijke Chinese, Japanse, Thaise, Vietnamese en Indonesische tapas eten. Daarnaast serveren ze alle Aziatische bekende biertjes. Alsof of je weer even op het strand van Bali zit.

Wij hadden het geweldige genoegen om ook wat hapjes buiten de kaart om te proberen. Als je volgende maand gaat moet je zeker de gestoomde Oesters proberen. Ook als je normaal gesproken niet van oesters houdt, bestellen! De gerechten die nu op de kaart staan zijn overigens ook verrukkelijk. De ossenhaas wow, de roergebakken tigerprawns… Om je vingers bij op te eten!

Naast dat het eten heerlijk is, is het echt een hele mooie zaak. Een mooie donkere rode inrichting, gave decoratie aan de muur, het plaatje klopt helemaal. Woo Bros is erg ruim, maar ze zijn er heel goed in geslaagd om een intieme sfeer te creëren.

Het is heel erg duidelijk dat de mensen achter Woo Bros liefde voor het horeca vak hebben. Ze weten veel te vertellen over de gerechten, weten precies welke wijn ze bij de gerechten moeten serveren en zijn daarnaast ook nog eens super gastvrij. Je kan hier heerlijk een avond lekker lang tafelen.

“HEERLIJK LANG
TAFELEN”

In de kelder staat een prachtige bar en is een soort woonkamer neergezet. Hier kun je perfect met een (grote) groep terecht. Dus ik weet wel waar ik dit jaar mijn verjaardagsdiner doe.

Eten in het centrum van Amsterdam wordt door Woo Bros naar een hoger niveau getild en is zeker een aanrader. Geweldig eten, mooie locatie en fantastische bediening.

 

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Website: woobros.nl
Adres: Jodenbreestraat 144

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer