• 18HRS FESTIVAL 2017

18HRS FESTIVAL 2017 AMSTERDAM: DANSEN BIJ VIJF VERSCHILLENDE STAGES

18HRS MAAKT COMPLETE LINE-UP BEKEND

Op zaterdag 8 juli vindt editie nummer zeven van het steevast uitverkochte 18hrs Festival plaats. Het festival waar je niet om 23:00 al aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren! Van 12:00 uur ’s middags tot 06:00 in de ochtend gaat het los op vijf verschillende podia op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal in het havengebied van Amsterdam.

De bekendmaking van de eerste namen oogstte al veel enthousiasme en nu kan de organisatie ook de complete line-up bekend maken! Verdeeld over 5 verschillende stages vind je een uitgebalanceerde line-up, bestaande uit binnen- en buitenlandse house-, disco-, tech-house- en techno-namen!

LINE UP:
Benny Rodrigues, De Sluwe Vos, Cari Lekebusch, Darius Syrossian, Gary Beck, Jay Lumen, Low Steppa, Marcel Fengler, Paul Ritch, Rebekah, Route 94, The Advent live, Alamaison b2b Sunny, Charley Prince, Egbert Live, Emanuelle Vos, Ferro, Jonas Meeus, Juan Sanchez, Julien Simmons, Lucy, Luuk van Dijk, Mikey Nice, Mirella Kroes, Rachel Green, Ringo live, Samuel Deep, Sandrien, Stranger, The Happy Feelings, Tommy Theo, U know the drill, Wouter S

Naast het sterke muzikale programma onderscheidt 18hrs Festival zich in festivalland door de combinatie van indoor en outdoor area’s, het unieke decor van de vele (cruise)schepen die regelmatig voorbij varen en uiteraard de duur van het festival! Langs de waterkant van het Noordzeekanaal kan gechilld worden tot zonsopkomst. Deze elementen samen creëren ieder jaar weer een unieke ervaring en enorme saamhorigheid tussen het publiek.

Wanneer:  8 juli
Waar:         Balkenhaven
Prijs:          
V.a. € 33,50,-
Info:           
18hrsfestival.nl
Fotocredits: Facebook 18Hrs

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick