Home>>FESTIVALS>>2016>>NASSAU FESTIVAL KINGSDAY 2016 AMSTERDAM: 27 APRIL
  • Nassau Festival 2016 Kingsday

NASSAU FESTIVAL KINGSDAY 2016 AMSTERDAM: 27 APRIL

Op 27 april wordt het monumentaal Olympisch Gebied in Amsterdam omgedoopt tot Nassau Festival. Het is de eerste editie van het festival waar de organisaties STRAF_WERK, Reaktor, THUMP en De Sluwe Vos ieder hun eigen stage zullen hosten. Nassau biedt deze dag een vooruitstrevende programmering met elektronische muziek. Vandaag maakt de organisatie de line-up bekend, een mix van toonaangevende binnen- en buitenlandse acts.

Doordat de vier organisatoren elk een eigen, uitgesproken sound hebben, zal er tijdens Koningsdag een compleet aanbod aan muziek zijn waar liefhebbers van House en Techno hun hart kunnen ophalen. 

Naast een killer line-up is ook de locatie zorgvuldig gekozen. Het festival zal plaatsvinden in en rondom het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het is makkelijk te bereiken voor zowel Amsterdammers als mensen die van buiten de stad komen. Vanaf treinstation Amsterdam-Zuid is het ongeveer tien minuten lopen.

Line up:
Ben Sims presents Ron Bacardi / Jimmy Edgar / De Sluwe Vos / Gerd & Serge / Samuel Deep & Wouter S. / Jamie Jones / The Martinez Brothers / Henrik Schwarz (live) / Eats Everything / Detroit Swindle / Luuk van Dijk / Oscar Mulero / Kobosil / Dax J / Marco Shuttle / Carl Craig
Mind Against / Mathew Jonson (live) / tiNi / Boris Werner

Wanneer:  27 april
Waar:        
Olympisch Gebied
Prijs:           
€27,50
Info:            
www.nassaufestival.com

[fusion_youtube id=”https://youtu.be/o9NtqEsFHn0″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”yes” api_params=”” class=””/]

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!