Home>>FESTIVALS>>2016>>PARADIGM FESTIVAL 2016 GRONINGEN: 12, 13, 14 & 15 AUGUSTUS
  • Paradigm Festival 2016 Groningen

PARADIGM FESTIVAL 2016 GRONINGEN: 12, 13, 14 & 15 AUGUSTUS

72 UUR NON-STOP DANSEN OP PARADIGM FESTIVAL

Op 12, 13, 14 en 15 augustus vindt het creatieve Paradigm Festival wederom plaats in Groningen. 

Dit jaarlijks terugkerende concept zal voor het eerst, in haar vijf jarige bestaan, 72 uur non-stop duren
Tijdens dit festival zullen op de 7 podia ruim 100 DJ’s hun draaikunsten vertonen op dit toffe industriële terrein.

Nieuw is dat er dit jaar ook overnacht kan worden op de speciaal hiervoor ingerichte camping, en dat er naast een verscheidenheid aan dancemuziek ook een platform wordt geboden aan artistiekelingen én creatievelingen, die er hun kunstzinnige objecten en projecten tonen. 

Paradigm Festival wordt dit jaar gehouden op een gloednieuwe locatie, namelijk het Suikerunie terrein. Dit immens grote terrein is gelokaliseerd aan de westkant van Groningen en biedt meer dan genoeg ruimte voor alle activiteiten die gepland staan. 

Een groot aantal externe hosting-partners gaan zich over de diverse podia ontfermen, zoals Guy J’s Lost & Found en Speedy J’s Electric Deluxe

Paradigm Festival Groningen 2016

Credits: Knelis

Zoals altijd staat de gemoedelijke sfeer hoog in het vaandel, dit zou men ook het “Paradigm gevoel” kunnen noemen. Overal staan er stoelen, banken, fauteuils en matrassen voor de mensen die graag even willen uitrusten.

Paradigm Festival Groningen 2016

Credits: Knelis

Dit jaar zal er ook een ruimte worden gecreëerd tussen de bomen op het Suikerunie terrein voor een unieke “Forest stage”, die een volledig andere feel uit zal dragen dan andere stages. Zo is er voor iedere festivalganger wel iets te vinden waar ze zich in kunnen verliezen.

Line-up:
Maya Jane Coles, Seth Troxler, Mathew Jonson, Speedy J, Sonja Moonear, KiNK, Marcus Worgull, Red Axes, Sammy Dee, Guy J, Ion Ludwig, AnD, Seb Zito, Enzo Siragusa, Agents Of Time, Randomer, Tommy Four Seven, John Talabot, Robag Wruhme, Satori, New Jackson, Daniel Bortz, Malbetrieb, Dax J, Shifted, Voiski, Aril Brikha, Luca Bacchetti, Miss Djax, Matthew Dekay en Radio Noet-Noet. 

Wacht dus niet te lang met je kaartje. Want hier wil je bij zijn! ♥

Wanneer:  12 -15 augustus
Waar:         Voormaling Suikerunie terrein
Prijs:           
€ 42,50 – € 88,-
Info:            
paradigm-festival.com  

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=rr0eV6uSsqY” width=”600″ height=”350″ autoplay=”yes” api_params=”” class=””/]

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!