Home>>FESTIVALS>>2016>>22FEST AMSTERDAM: 23 JULI 2016

22FEST AMSTERDAM: 23 JULI 2016

  • 22fest festival amsterdam

22FEST ZET HOOG IN MET TWEEDE EDITIE

Amsterdam – Honne, Abra, Kyle Hall en Tunji Ige vormen samen met 25 andere toekomstige supersterren uit binnen- en buitenland het volledige programma voor 22fest 2016. De tweede editie van het festival vindt plaats op 23 juli in het Diemerbos nabij Amsterdam. 22fest kenmerkt zich als een music discovery festival, waarbij aanstormend talent een podium krijgt. De focus ligt op het ontdekken van nieuwe muziek voor de bezoeker.

22fest is het muziekfestival van muziekplatform 22tracks. Bij 22tracks draait alles om het ontdekken van nieuwe muziek en artiesten via gecureerde playlists. Deze missie wordt op 23 juli voor de tweede keer ook offline doorgevoerd in het knusse Diemerbos. Voor elke act op het programma geldt dat er de afgelopen maanden een sterke release is geweest.

 

22Fest Festival Amsterdam

Credits: DeFotomeisjes

22Fest Festival Amsterdam

Credits: DeFotomeisjes

LIVE,BEATS, HOUSE

Het Britse succesduo Honne speelt er de enige show in Amsterdam deze zomer. Het duo brak dit jaar door met hun track Gone Are The Days. Daarnaast treden opkomende Amerikaanse namen als R&B-belofte Abra, SXSW-talent Tunji Ige en Allan Kingdom – vooral bekend van zijn feature op Kanye West’s All Day – voor het eerst op in Nederland. Kyle Hall komt over uit Detroit, kort na de release van zijn zeer goed ontvangen jazzy houseplaat From Joy.

Naast bovengenoemde namen maken ook STUFF., Salute, Sevn Alias, Harvey Sutherland, Jordan Rakei, Rosie Lowe, Kornél Kovács, Jarreau Vandal, Klyne, Abrahamblue., Digitzz x Abstract en Zitakula hun opwachting op de Live-, Beats- of House Stage van 22fest. Vanzelfsprekend zijn ook 22tracks residents als Midas Hutch (FS Green), DJ Waxfiend (Encore), Elias Mazian (Voyage Direct), Kong (Studio Brussel) en Lily Mercer (Beats1) van de partij.

Wanneer:  23 juli
Waar:         Diemerbos
Prijs:           
€ 35 
Info:            
22fest.nl

  • HELST AMSTERDAM: WALHALLA VOOR BIERLIEFHEBBERS MIDDEN IN DE PIJP

HELST AMSTERDAM: WALHALLA VOOR BIERLIEFHEBBERS MIDDENIN DE PIJP

Gastrobar Helst op de Eerste van der Helstraat in de Pijp in Amsterdam is een waar bierwalhalla »

  • HOTELNACHT 2018 AMSTERDAM: WEEKEND VOL CULTURELE, CREATIEVE EN CULINAIRE FEESTJES

HOTELNACHT 2018 AMSTERDAM: WEEKEND VOL CULTURELE, CREATIEVE EN CULINAIRE FEESTJES

Op 13 & 14 januari vindt voor de zesde keer de Hotelnacht plaats. Tijdens dit weekend openen de meest bijzondere hotels »

  • LOEKS GRONINGEN: AMERICAN HOTSPOT MET BURGERS, SHAKES ÉN HOTDOGS

LOEKS GRONINGEN: AMERICAN HOTSPOT MET BURGERS, SHAKES ÉN HOTDOGS

Loeks Groningen is de nieuwste hotspot aan de Aweg, randje centrum. Waar je terecht kunt voor fantastische burgers, shakes en ofcourse hotdogs »

  • BAUT AMSTERDAM: NIEUWSTE VESTIGING IN EEN OUDE KAPEL IN WEST

BAUT AMSTERDAM: NIEUWSTE VESTIGING OPENT IN EEN OUDE KAPEL IN WEST

Aan de Spaarndammerstraat brengt het moving circus BAUT dit keer een nieuwe en rebelse mix van eten, drinken, kunst, cultuur en muziek »

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick