Home>>FESTIVALS>>2016>>22FEST AMSTERDAM: 23 JULI 2016

22FEST AMSTERDAM: 23 JULI 2016

  • 22fest festival amsterdam

22FEST ZET HOOG IN MET TWEEDE EDITIE

Amsterdam – Honne, Abra, Kyle Hall en Tunji Ige vormen samen met 25 andere toekomstige supersterren uit binnen- en buitenland het volledige programma voor 22fest 2016. De tweede editie van het festival vindt plaats op 23 juli in het Diemerbos nabij Amsterdam. 22fest kenmerkt zich als een music discovery festival, waarbij aanstormend talent een podium krijgt. De focus ligt op het ontdekken van nieuwe muziek voor de bezoeker.

22fest is het muziekfestival van muziekplatform 22tracks. Bij 22tracks draait alles om het ontdekken van nieuwe muziek en artiesten via gecureerde playlists. Deze missie wordt op 23 juli voor de tweede keer ook offline doorgevoerd in het knusse Diemerbos. Voor elke act op het programma geldt dat er de afgelopen maanden een sterke release is geweest.

 

22Fest Festival Amsterdam

Credits: DeFotomeisjes

22Fest Festival Amsterdam

Credits: DeFotomeisjes

LIVE,BEATS, HOUSE

Het Britse succesduo Honne speelt er de enige show in Amsterdam deze zomer. Het duo brak dit jaar door met hun track Gone Are The Days. Daarnaast treden opkomende Amerikaanse namen als R&B-belofte Abra, SXSW-talent Tunji Ige en Allan Kingdom – vooral bekend van zijn feature op Kanye West’s All Day – voor het eerst op in Nederland. Kyle Hall komt over uit Detroit, kort na de release van zijn zeer goed ontvangen jazzy houseplaat From Joy.

Naast bovengenoemde namen maken ook STUFF., Salute, Sevn Alias, Harvey Sutherland, Jordan Rakei, Rosie Lowe, Kornél Kovács, Jarreau Vandal, Klyne, Abrahamblue., Digitzz x Abstract en Zitakula hun opwachting op de Live-, Beats- of House Stage van 22fest. Vanzelfsprekend zijn ook 22tracks residents als Midas Hutch (FS Green), DJ Waxfiend (Encore), Elias Mazian (Voyage Direct), Kong (Studio Brussel) en Lily Mercer (Beats1) van de partij.

Wanneer:  23 juli
Waar:         Diemerbos
Prijs:           
€ 35 
Info:            
22fest.nl

  • WANTED: WEGENS UITBREIDING ZOEKEN WIJ EEN BLOGGERS IN DEN HAAG & ROTTERDAM

WANTED: WEGENS UITBREIDING ZOEKEN WIJ BLOGGER(S) IN AMSTERDAM

Wil jij toffe hotspots bezoeken? Wij zoeken momenteel een blogger(s) woonachtig in Amsterdam die voor Hotspotjes op pad gaat!

  • BAR STADSTUIN UTRECHT: HAPPEN EN DANSEN IN OUD KANTOORPAND

BAR STADSTUIN UTRECHT: HAPPEN EN DANSEN IN OUD KANTOORPAND

Voorheen was De Stadstuin al een flexwerkplek en bonte verzameling kantoorruimtes, met knallende feestjes tussendoor. Daar nu ook Bar Stadstuin »

  • DA PORTARE VIA UTRECHT: KNUSSE ITALIAANSE TRATTORIA IN DE VOORSTRAAT

DA PORTARE VIA UTRECHT: KNUSSE ITALIAANSE TRATTORIA

Da Portare VIA in Utrecht: een trattoria zoals je ‘m waarschijnlijk ook in Italië zou tegenkomen: bescheiden tafeltjes en houten stoelen »

  • INSTOCK MASTERCLASS: PEKELEN, ROKEN, KONFIJTEN

INSTOCK MASTERCLASS: PEKELEN, ROKEN, KONFIJTEN

Tijdens de masterclass bij Instock leer je op een leuke manier experimenteren met je voorraad. Dat is een stuk voordeliger voor jezelf, goed voor »

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick