///22FEST AMSTERDAM: 23 JULI 2016

22FEST AMSTERDAM: 23 JULI 2016

22FEST ZET HOOG IN MET TWEEDE EDITIE

Amsterdam – Honne, Abra, Kyle Hall en Tunji Ige vormen samen met 25 andere toekomstige supersterren uit binnen- en buitenland het volledige programma voor 22fest 2016. De tweede editie van het festival vindt plaats op 23 juli in het Diemerbos nabij Amsterdam. 22fest kenmerkt zich als een music discovery festival, waarbij aanstormend talent een podium krijgt. De focus ligt op het ontdekken van nieuwe muziek voor de bezoeker.

22fest is het muziekfestival van muziekplatform 22tracks. Bij 22tracks draait alles om het ontdekken van nieuwe muziek en artiesten via gecureerde playlists. Deze missie wordt op 23 juli voor de tweede keer ook offline doorgevoerd in het knusse Diemerbos. Voor elke act op het programma geldt dat er de afgelopen maanden een sterke release is geweest.

 

22Fest Festival Amsterdam

Credits: DeFotomeisjes

22Fest Festival Amsterdam

Credits: DeFotomeisjes

LIVE,BEATS, HOUSE

Het Britse succesduo Honne speelt er de enige show in Amsterdam deze zomer. Het duo brak dit jaar door met hun track Gone Are The Days. Daarnaast treden opkomende Amerikaanse namen als R&B-belofte Abra, SXSW-talent Tunji Ige en Allan Kingdom – vooral bekend van zijn feature op Kanye West’s All Day – voor het eerst op in Nederland. Kyle Hall komt over uit Detroit, kort na de release van zijn zeer goed ontvangen jazzy houseplaat From Joy.

Naast bovengenoemde namen maken ook STUFF., Salute, Sevn Alias, Harvey Sutherland, Jordan Rakei, Rosie Lowe, Kornél Kovács, Jarreau Vandal, Klyne, Abrahamblue., Digitzz x Abstract en Zitakula hun opwachting op de Live-, Beats- of House Stage van 22fest. Vanzelfsprekend zijn ook 22tracks residents als Midas Hutch (FS Green), DJ Waxfiend (Encore), Elias Mazian (Voyage Direct), Kong (Studio Brussel) en Lily Mercer (Beats1) van de partij.

Wanneer:  23 juli
Waar:         Diemerbos
Prijs:           
€ 35 
Info:            
22fest.nl

  • PAVILJOEN STERREBOS GRONINGEN: GASTRONOMISCHE HOTSPOT IN ZUID

PAVILJOEN STERREBOS GRONINGEN: GASTRONOMISCHE HOTSPOT IN ZUID

Paviljoen Sterrebos, dé gastronomische hotspot in Zuid. In een prachtige tuin vindt je Paviljoen Sterrebos. Een culinaire verrassing »

  • SNCKBR EINDHOVEN: THE GOOD UNHEALTHY STUFF IN EEN VERANTWOORDE VARIANT

SNCKBR EINDHOVEN: GOOD UNHEALTHY STUFF IN EEN VERANTWOORD JASJE

SNCKBR Eindhoven is dé plek voor een healthy ontbijt, lunch of diner. All the good unhealthy stuff vind je hier in een verantwoorde variant »

  • FEEL GOOD GRONINGEN: DE GEZONDSTE BAR DIE JE NIET WILT MISSEN

FEEL GOOD GRONINGEN: DE GEZONDSTE BAR VAN DE STAD DIE JE NIET WILT MISSEN

Healthy foodies watch out! Bij Feel Good Groningen houden ze van puur en écht eten, uit de natuur. Voeding waar je lichaam blij van wordt »

  • H24 AMSTERDAM: RESTAURANT ÉN COCKTAILBAR IN DE BRUISENDE NEGEN STRAATJES

H24 AMSTERDAM: RESTAURANT ÉN COCKTAILBAR IN DE BRUISENDE NEGEN STRAATJES

Restaurant H24 in Amsterdam is de nieuwste hotspot in de 9 straatjes waar je terecht kunt voor een lunch, diner of een heerlijke borrel »

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick
2017-01-23T20:29:07+00:00