Op zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 vindt By the Creek plaats op Recreatieterrein Middelwaard in Vianen. Het Utrechtse cross-over muziekfestival is dit jaar voor de eerste keer uitgebreid naar twee dagen. Op de line-up staan zoals altijd de beste house- en techno-acts en bekende R&B- en hiphop-namen, zoals 999999999, Benny Rodrigues, Bilal Wahib, Bizzey, Courtesy, Danilo Plessow (MCDE), Kobosil, Paula Temple, Ronnie Flex & The Fam en meer. 

2 DAGEN FEEST BIJ BY THE CREEK FESTIVAL

By the Creek heeft deze editie weer een mooi scala van artiesten vastgelegd, die nu voor het eerst over twee dagen verspreid zijn. Naast de al genoemde artiesten maken ook LSDXOXO, Sevn Alias, Josylvio, Nico Moreno, Chris Stussy, Elias Mazian, Franky Rizardo, Stranger en tientallen andere acts hun opwachting in één van de vijf muzikale area’s van het festival.

Daar kunnen festivalgangers met hun vrienden niet alleen samen het betere leven in dansen maar ook de drukte van de stad inruilen voor een paradijselijke locatie aan het water.

CROSS OVER FESTIVAL

Net als bij haar voorgaande edities brengt By the Creek tijdens het festival in verschillende area’s diverse muziekstijlen bij elkaar. Dit betekent dat bezoekers, als ze dat willen, ook uit hun eigen bubbel kunnen stappen om nieuwe muziek én mensen te ontdekken.

Zo neemt de Utrechtse club BASIS al jaren het iconische podium onder de brug voor zijn rekening met harde rauwe techno, varieert ZeeZout van house naar rave, brengt Nachtcollege de beste house-dj’s van Nederland naar Vianen en is een fijne mix van R&B en hiphop te vinden bij Vunzige Deuntjes.

Nieuw dit jaar zijn No Diggity en Fiesta Macumba. De eerste brengt op zaterdag de bezoekers terug naar de 90’s en 00’s met hiphop- en R&B-hits, terwijl de laatste er is voor de Latin Sound-lovers van de zondag. Op By the Creek ontdek je het deze zomer allemaal.

Wanneer: 2 en 3 juli 2022
Waar: Recreatieterrein Middelwaard Vianen, Utrecht
Info: bythecreekfestival.com

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!