• DOCKYARD WAREHOUSE FESTIVAL 2017 AMSTERDAM

DOCKYARD WAREHOUSE FESTIVAL 2017 AMSTERDAM: 17 UUR NON-STOP RAVEN OP HET HEMBRUGTERREIN

LINE-UP VAN DE BOVENSTE PLANK OP DOCKYARD

Dockyard festival is terug met een buitengewoon 17 uur durende dag- en nacht warehouse editie op het unieke Hembrugterrein. Met alweer 3 succesvolle uitverkochte ADE producties op het NDSM werf heeft Dockyard zichzelf in amper 3 jaar tijd behoorlijk op de kaart gezet. De organisatie is trots dat het ook dit jaar weer is gelukt om een kwalitatief hoogstaande line-up naar Nederland te halen.

Op 6 Mei 2017 vindt voor de tweede keer de grootschalige Dockyard Warehouse Festival editie op het Hembrugterrein plaats, waarbij de grote voormalige wapen productiehallen worden omgetoverd tot 5 enorme area’s.

Dockyard geeft je een mix van muziek en cultuur tijdens het festival waar je zowel binnen als buiten van de historische industriële schoonheid kunt genieten. Voor menig Amsterdammer voelt het Hembrug terrein wellicht ver weg. Echter, je bent binnen 20 minuten van de stad naar deze prachtige locatie gefietst. Ook worden er extra veerponten ingezet tijdens het Dockyard festival.

Het dagdeel van het evenement is van 12:00 – 23:00 uur. In de nacht gaat Dockyard gewoon door van 23:00 tot 05:00 uur.

Mocht je niet warm worden van al het historisch industrieel vastgoed dan zorgt de line up van Dockyard Warehouse Festival er wel voor dat je niet in de kou hoeft  te  staan!

LINE-UP DAY

Art Department, De Sluwe Vos, Luciano, Matador, Paco Osuna, Prunk, Trippin Jaguar, The Advent & Industrialyzer (live), Egbert(live), Julian Jeweil, Man With No Shadow, Monika Kruse, Paul Ritch, Jay Lumen, JSPR, Luca Agnelli, Marco Bailey, Nakadia, Rob Hes, Barac, Ferro, Ion Ludwig (live), Mandar (live), Rick Maia, Jonas Kopp b2b Pfirter, Jeff Rushin, Juan Sanchez, Luke Slater, Oscar Mulero, Octave One, Reeko b2b Tensalofficial

LINE-UP NIGHT

Bart Skils, Jon Gaiser (live), Joran van Pol, Heaken, Juan Sanchez, Rod Malmok

Wanneer:  6 mei
Waar:         Hembrugterrein
Prijs:          
V.a. € 12,50,-
Info:           
Dockyard Warehouse Festival
Fotocredits: Richard Drukker Fotografie

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick