Home>>FESTIVALS>>2016>>EDIT FESTIVAL 2016 HAARLEM: 11 JUNI
  • EDIT FESTIVAL 2016 HAARLEM

EDIT FESTIVAL 2016 HAARLEM: 11 JUNI

Festivals zijn er in Nederland in overvloed en het kiezen daarvan is lastig. Wij helpen daarom de keuze iets makkelijker te maken, en zitten de tofste voor jou online!

Zo ook Edit festival die je dit jaar echt niet wilt missen met hun 5 jarig bestaan. Dit is hét Haarlems festivalkompas op het gebied van techno en house.
Dichtbij Amsterdam, op een klein en intiem festivalterrein én met een heerlijke line-up op de Veersplas Spaarnwoude. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen, nu de zon zich steeds vaker laat zien, begint het helemaal bij ons te kriebelen en hebben wij weer zin om compleet los te gaan op deze toffe editie!

Kwaliteit boven kwantiteit, dat is dit jaar het devies van Edit Festival. De bookers van Edit hebben deze keer niet in de standaard-dj-kaartenbak gevist, maar komen op de proppen met hoogstaande namen waar de harten van muziekliefhebbers harder van gaan kloppen. 

De stages worden daarnaast gehost door veelbelovende hostingpartners. Wat te denken van dé underground-locatie van Amsterdam; Radion en  experts op het gebied van techno; Schwung? En dan is er nog Haerlemsch Finest, een stage met 8 mystery guests die bol staat van gekkigheid.

Twaalf uur lang kwaliteit. Dat viel ook Resident Advisor op. En daarom koos het toonaangevende medialabel dit jaar Edit Festival, naast Dekmantel Festival, uit als officiële mediapartner. Het zegt veel over de ambitie van het festival, dat bewust voor de intimiteit kiest. Waar andere festivals jaar op jaar groter en groter worden, blijft Edit intiem en gezellig. Het terrein, aan de Veerplas, is zo goed beloopbaar, dat je makkelijk binnen een minuut van de disco van I-F naar de techno van Function toe loopt.

Wij hebben in ieder geval zin in dit 5 jarig bestaan, en met zulke hosting partners kan het niet anders, dan dat deze editie een succes wordt!

Dus wacht niet te lang met tickets, want bij deze 5 years anniversary editie moet je écht aanwezig zijn!


Line up:
Adana Twins /  Fur Coat / Palmbomen II / Hunter/ Game  / Baikal b2b The Drifter / Weval 
Esteble (live) / Function / O/V/R/ James Ruskin / Regis / Ø Phase / Tobias (live) / Boris / Folker Zwart (live) / Zadig / Levon Vincent / Helena Hauff / I-F / Acid Arab / Call Super / Black Devil Disco Club (live) / Reza Athar / Niels Klein / én Mystery Guests & Local Heroes

WIN WIN WIN

Op de hoogte blijven over al het nieuws van clubs, festivals en meer! En wil jij aanwezig zijn bij deze vette 5-jarige editie van Edit Festival?

Like dan onze Facebookpagina: HotSpotjes want wij geven 2×2 tickets weg!

( winnaars krijgen 20-5 bericht )

Wanneer:  11 juni
Waar:         Veerplas Haarlem Spaarnwoude
Prijs:           
€ 27,50 – € 35,-
Info:            
www.editfestival.nl 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!