Elrow Town Amsterdam is back in town, en hoe! Op 25 september 2021 zal de Grammy- en NME-award winning muzikant Fatboy Slim op het iconische festival een exclusieve show verzorgen. Het is de enige keer dit jaar dat de Britse big beat-legende, bekend van hits als Praise You en Right Here, Right Now, in Nederland zijn magische kunsten zal vertonen.

Daarmee is elrow Town sterker terug dan ooit in één van haar favoriete steden! Het kleurrijkste festival ter wereld strijkt wederom neer op het Havenpark, waar het goede herinneringen aan heeft. “In de bossen en groene vlaktes van Havenpark kunnen we het elrow-gekkenhuis perfect ervaren!” aldus de organisatie.

Elrow Festival Amsterdam 2021 - Havenpark

Credits: Khris Cowley

Elrow Festival Amsterdam 2021 - Havenpark-0030

Het Havenpark wordt weer aangekleed zoals we het van de elrow-familie gewend zijn: tot een kleurrijke wonderlijke wereld waarin van alles kan en gebeurt.

Naast Fatboy Slim zullen onder andere topdj’s Solardo, Claptone, Ilario Alicante, Iris Menza & Tini Gessler een van de drie podia beklimmen, zie onderstaand voor de volledige line-up. In area 1, Nowmads, betreden de bezoekers een parallelle wereld van verleden, heden en toekomst, uiteraard met bijbehorend decor. Area 2, The Rowmuda Triangle, neemt hen mee op een submarine trip waar Jack SparROW jaloers op zou zijn en in area 3 lijkt het qua decor weliswaar tot het vriespunt te dalen, maar wordt het heter dan ooit.

Together we make magic happen is de slogan van het legendarische festival. Dat gaat met deze exclusieve line-up en locatie zeker lukken. Juan Arnau Jr: “We zijn druk bezig met het plannen van een geweldig nieuw elrow-avontuur en kunnen niet wachten om het met jullie te delen!””

Elrow festival Amsterdam 2021 Havenpark

Credits: Nachtschaduw

FINGER LICKING LINE-UP ELROW TOWN

Fat Boy Slim, Alan Fitzpatrick, Andrea Oliva, Archie Hamilton, Bastian Bux, BEC, Chris Stussy, Claptone, De La Swing, Egbert live, Franky Rizardo, Gary Beck, Ilario Alicante, Iris MenZa, Julian Anthony,  Mia More, Michel de Hey, Rendher,  Rich NxT, Roberto Capuano, Rossi, Seb Zito, Secret Cinema,  Solardo, Tahko, Tini Gessler, Toman.

In 2010 hebben Juan Arnau Jr en Cruz Arnau, zesde generatie van entertainmentfamilie Arnau, het plan een klein feestje in Barcelona te organiseren: elrow Night. Een speeltuin voor volwassenen moet het worden: een droomwereld vol surrealistische optredens en decors, uitbundige confettiregens en kleurrijk publiek, dansend op de beats van topdj’s.

Inmiddels is elrow het snelst groeiende entertainmentconcept ter wereld, met een hoofdkantoor – het Rowhouse – in Barcelona en 250 events in meer dan vijftig verschillende steden van Shanghai tot Kaapstad en van New York tot Mumbai. Drie jaar geleden streek elrow Town, het festivalconcept van de clubnight, voor het eerst neer in Nederland.

Wanneer: zaterdag 25 september 2021
Waar: Havenpark, Amsterdam
Info: elrowtownamsterdam.com

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!