Home>>FESTIVALS>>2016>>BUITEN WESTEN 2016 AMSTERDAM: 16 JULI
  • BUITEN WESTEN FESTIVAL 2016 AMSTERDAM

BUITEN WESTEN 2016 AMSTERDAM: 16 JULI

BUITEN WESTEN VIERT VIJFDE VERJAARDAG EN VERHUIST NAAR OUDERKERKERPLAS 

Het Amsterdamse festival gebruikt zijn jubileum om een nieuwe weg in te slaan. De meest in het oog springende verandering is de verhuizing naar de Ouderkerkerplas, door de organisatie omschreven als het paradijs met gras, bomen, water en strand waar ze al een hele tijd naar op zoek waren. Andere vernieuwende aspecten zijn een scherpere muzikale visie en de intentieverklaring om een festival neer te zetten dat rekening houdt met het welzijn van lichaam en geest, ‘een festival in balans’.

De verhuizing naar de Ouderkerkerplas is een stap die er al even aan zat te komen. Ondanks 4 geweldige jaren in het Westerpark, waarin met veel plezier gebruik is gemaakt van deze unieke locatie in de binnenstad van Amsterdam, zat het festival zowel qua ruimte als creatieve potentie op deze plek tegen haar plafond. In de Ouderkerkerplas kan de organisatie bezoekers meer natuur, creativiteit en ruimte om te bewegen bieden.

BUITEN WESTEN FESTIVAL 2016

Credits: De Foto Meisjes

BUITEN WESTEN FESTIVAL 2016

Credits: De Foto Meisjes

Line up:
&ME, Bas Dobbelaer, Frankey & Sandrino, Illesnoise, Konstantin Sibold, Miss Melera & Olivier Weiter, Oliver Koletzki, Agoria, Jennifer Cardini, Massimiliano Pagliara, Patrice Bäumel & Nuno Dos Santos, Some Chemistry &, Jorn Liefdeshuis, Tsepo & Pieter Jansen, Antal, Bambounou, Hunee, Jeremy Underground, Mino Abadier, Tama Sumo, Carlos Valdes, Deniro, Efdemin & Nick Höppner, JP Enfant, Konstantin, Molly, Boye, Guy Gravier & Lumière, Melon, Mr Mendel, The Primo Kremlin Discko, Vriendje van Ferry

Wanneer:  16 juli
Waar:          Ouderkerkerplas
Prijs:           
€ 39
Info:            
www.buitenwesten.am

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick