RAVEND ONDER DE BRUG BIJ FREE YOUR MIND

Bij een 15 jarig jubileum hoort natuurlijk een passende killer line-up en dat heeft één van Nederlands langste lopende festivals Free Your Mind meer dan goed begrepen.

Dj’s als; Dax J, Sam Paganini, Len Faki, Black Coffee en Tommy Four Seven zijn enkele namen van de grote top met dj’s die de Stasdblokken dit jaar op haar grond doet schudden. Naast de beruchte techno stage onder de John Frost brug, breidt dit jaar de populaire beachstage area uit naar een groter terrein.

Elk jaar kunnen festival liefhebbers genieten van het perfecte festivalterrein tussen bos en strand bij de Arnhemse Stadsblokken om te feesten en samen met elkaar op te gaan in de muziek.

Naast uitbundig dansen, kan je er ook geweldig eten, cocktails drinken, kunst bekijken en nog veel meer. Free Your Mind is hét event die je dit jaar dubbel moet blokken in je agenda, zodat je dit event niet kunt missen.

Free Your Mind organiseert dit jaar een serie (inter)nationale evenementen, met het festival op 2 Juni als het absolute hoogtepunt. Free Your Mind zal Arnhem gedurende deze week overnemen met extra dag- en nacht-activiteiten. Al deze activiteiten zullen dance en lifestyle gerelateerd zijn, met als doel de lokale ondernemers te ondersteunen. Alle extra evenementen en activiteiten zullen onder het Free Your Mind 15 concept vallen.[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=al41Beuu5KI” alignment=”center” width=”750″ height=”450″ autoplay=”true” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]

Wanneer:  2 juni 2018
Waar:        Stadsblokken, Arnhem
Info:          freeyourmindfestival.nl
Fotocredits: Jordy Brada Photography

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!