• INTO THE WOODS FESTIVAL 2017 AMERSFOORT:

INTO THE WOODS FESTIVAL 2017 AMERSFOORT: DWALEN IN HET MEEST MAGISCHE BOS

INTO THE WOODS FESTIVAL SLUIT HET FESTIVALSEIZOEN MET GEWELDIGE LINE-UP

De opbouw van Into the Woods Festival bij het Openluchttheater in Amersfoort is bijna klaar dus we mogen weer. De achtste editie vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 september. Ook dit jaar was het festival in rap tempo uitverkocht net zoals voorgaande jaren. De line-up bestaat uit ruim 70 internationale en nationale bands en DJ’s. Into the Woods festival vindt plaats op één van de mooiste (en onbekendste) locaties die Nederland.

Midden in de bossen en centraal in ons land ligt namelijk het openluchttheater van Amersfoort. Dit theater biedt het decor van het Into the woods Festival. Met artiesten uit binnen- en buitenland, dansende boskabouters en geuren van verse blaadjes uit de bomen kunnen we niet wachten om weer te verdwalen op het Into The Woods Festival. Naast de muzikale invulling is er zoals altijd ruimte om je andere zintuigen te laten prikkelen op het magische terrein.

Into the Woods festival staat naast muzikaliteit en de intieme sfeer ook voor kwaliteit en z’n creativiteit. Afgelopen jaren hielpen er honderden creatieve vrijwilligers mee om het festival volledig aan te kleden.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
[/fusion_youtube]

LINE UP INTO THE WOODS FESTIVAL 2017:

Duke Hugh, Jasper James, Kornél Kovács, Mauro Zomer, Seth Troxler, Working Titles, ATEQ, Atlas, Cari Lekebusch, Doka, KiNK, Nathan Surreal, Andrew Pacific, Madmotormiquel, Malbetrieb, Roman Flügel, Deltawerk, Stimming, Broken Brass Ensemble, Funky Organizers, Michieltjee, Sandrien, Kuenta i Tambu, Whilk & Misky, Zitakula, Dab, Fata Boom, Mark Foggo, PingPongPoëzie, Rusty Beat Club, Secret Swing Society. Son Swagga, Tommi, Anil Aras, Daniele Temperilli, Julian Alexander, Samuel Deep, William Caycedo, Locklead, 45AcidBabies, Bazzookas, D.A.C, Dab, Goeiemiddag, Los Condors, Altin Gün, Black Dynamite, GUTS, Kauw, KOFFIE, PillowTalk, Radio Feelgood, The Dubbeez, French 79, Genii Quartet, George Fitzgerald, Locked Groove, Midas 104, Will Oirson, Ben Sims, Dr. Rubinstein, JP Enfant, Octual, Shifted, Sinfol, Ferro, Makcim, Reiss, Reyger, Rossko, Hunee, Interstellar Funk, Max Abysmal, Mike Servito, Shakèd, Tiger & Woods, TJ

Wanneer:  8 & 9 september
Waar:        
Openluchttheater, Amersfoort 
Info:           
intothewoodsfestival.nl
Credits fotos: Niels de Vries

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!