LOS OP ZES VERSCHILLENDE PODIA

Op de verjaardag van onze Koning, 27 april, daalt er een enorme bak gekkigheid neer in het Kralingse Bos tijdens het Kralingse Bos Festival. Compleet met wc’s, foodtrucks, artiesten en nog veel meer. Niet te geloven! Bizarre kortingen, spotprijzen, je gelooft het niet. Zes overdekte podia, met techno, r&b, hip-hop, meezingers en alles wat je nog meer kunt willen.

Op de Dagduik techno stage vind je artiesten die te groot zijn voor in een persbericht, maar die we hier toch noemen: onder andere Len Faki, Ben Sims, Henrik Schwarz en Charlotte de Witte. Verder heerlijke house in Het Verdomhoekje met Nicole Moudaber, Matador, Reinier Zonneveld en meer.

Internationaal wereldberoemde artiesten op de Venour stage: Kraantje Pappie, Paul Elstak, Hef, Jacin Trill, Famke ‘Vroom Vroom’ Louise en ook nog een hoop anderen. Er is een Girls Goin’ Wild Stage, met de lekkerste glijplaatjes van Diaz & Bruno, Bizzey, Jayh Jawson en nog veel meer.

Keihard meezingen op de Veel te lekker Gaan Stage met Tijdcapsule, Singlefeestje en Tante Joke Karaoke Band. Verder een Silent Disco stage met een geheime line-up.

Wanneer: 27 april 2018
Waar: Kralingse Bos, Rotterdam
Info: kralingsebosfestival.nl

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!