WAANZINNIGE LINE-UP MYSTIC GARDEN

Volgend weekend kan je weer los bij het magische festival Mystic Garden in het prachtige Sloterpark in Amsterdam. Een speciale wereld waar vriendschappen worden gevormd, herinneringen worden gemaakt en het leven wordt gevierd in al zijn glorie.

Deze eendaagse sprookjesachtige uitstap in het prachtige Sloterpark, Amsterdam, is een magische plek waar de tijd geen betekenis heeft en waar je de wereld achterlaat en geniet van de muziek en alles wat daarbij komt kijken.

De productie zal zoals altijd magischer dan magisch zijn, waar je je waant in buitenaardse atmosferen en feestruimtes die je uitnodigen om muzikale optredens te ontdekken die je eerder niet kende.

MEER FESTIVALS
Naast muziek is er biologisch eten, spelletjes, een betoverd bos, toneel, dansers en artiesten. En zo veel meer! Hier komen mensen van alle lagen van het leven om moderne techno samen te vieren. Op Mystic Garden Festival ontmoet jij nieuwe vrienden, ontdek jij nieuw muzikaal talent, straattheater en zoveel meer in een adembenemend tof decor in het bos. Mystic Garden is hét paradijs voor iedereen die houdt van feesten in de natuur en wilt ontsnappen aan de realiteit!

Check de magische aftermovie van Mystic Garden van vorig jaar hier >>>

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=x1_b5dHWAe0″ width=”750″ height=”450″ autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””/][/fusion_youtube]


LINE UP MYSTIC GARDEN:
Joran van Pol, Mees Dierdorp, Nakadia, Solee, Spaceandtime, Eric de Man, Aron Friedman, Technasia, Buur & Buuf, Gino Christiano, Hitmasjien, Many Møre, Mara Wells, So Yang, Yves Lassally, Huisfissa, Alex Niggemann, Edu Imbernon, Florinsz Janvier, Fur Coat, Marc Romboy, Love Over Entropy, David Leese, Hollen, Luca Agnelli, Mark Reeve, Michel de Hey, Egbert, Industrialyzer, Christian Wünsch, Dispar Vulgo, Gloom, O/V/R, James Ruskin, Regis, Octual, ROD Malmok, Anil Aras, Cuartero, Matthias Tanzmann, Riva Starr, Samuel Deep, Santé

Wanneer:  17 juni
Waar:          Sloterpark, Amsterdam
Prijs:            
€ 41,50,-
Info:             
mysticgardenfestival.nl
Fotocredits: Ravereport.nl

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!