• ASSAU FESTIVAL 2017 AMSTERDAM

NASSAU FESTIVAL 2017 AMSTERDAM: STAGE HOSTS VOOR KONINGSDAG 27 ARPIL BEKEND

NOG BETERE STAGE HOSTINGS TIJDENS KONINGSDAG

Nassau Festival keert na de succesvolle eerste editie van vorig jaar terug tijdens Koningsdag op donderdag 27 april naar zijn unieke plaats van herkomst: het historische Olympisch Gebied. Met vier muzikaal variërende stage hosts zet Nassau Festival een compleet aanbod neer voor ieder die hongert naar kwaliteitssounds. Naast de terugkeer van Reaktor, STRAF_WERK en De Sluwe Vos introduceert Nassau dit jaar een nieuwe, internationale stage host: het illustere elrow.

elrow
Elrow debuteert tijdens Koningsdag op Nassau Festival in al zijn exotische sferen. Bijgestaan door ongeëvenaarde performances en spectaculaire decors heeft de Spaanse vedette in Nederland al twee uitverkochte NYE en ADE edities op zijn naam staan. Met vaste residenties in Ibiza, Madrid, Barcelona, Londen, Amsterdam en Antwerpen geniet elrow internationale allure en maakt deze verworven heldenstatus waar in het Olympisch Gebied.

Reaktor
Daar waar de meeste organisaties binnen de lijntjes kleuren, schetst Reaktor zijn eigen, absurdistische kleurplaat voor een event. Met een combinatie van controversiële visuals en een rauwe techno-­sound, zet Reaktor zich af tegen de gevestigde orde. De partij voorziet in een breder muzikaal spectrum en is net als vorig jaar de onderscheidende factor op Nassau Festival.

STRAF_WERK
STRAF_WERK staat erom bekend met zijn UK-­georiënteerde sound altijd de muzikale kwaliteit te waarborgen en randjes op te zoeken. De partij heeft zich in de afgelopen vijf jaar gemanifesteerd als één van Amsterdams grootste spelers. De professionaliteit en het lef van STRAF_WERK is terug te zien in de markante line-­ups die veelal bestaan uit internationale helden naast opkomende locals.

De Sluwe Vos
Met zijn experimentele live show Kontra en stijf uitverkochte ‘All night long tour’ test De Sluwe Vos de rek in het muzikale landschap en brengt tegelijkertijd vernieuwing in de performances. De jonge hond host voor de tweede keer zijn eigen stage op Koningsdag waarin zijn rauwe, stuwende sound centraal staat.

REGISTRATIE TICKETS NASSAU FESTIVAL 2017

De line-­up van Nassau Festival 2017 vertelt het verhaal van de vier stage hosts en hun eigenzinnige sound en wordt op 1 februari bekend gemaakt. Bezoekers kunnen zich alvast online registreren om als eerste een ticket te bemachtigen op het moment dat de kaartverkoop van start gaat. Registreren kan via www.nassaufestival.com.

MEER FESTIVAL NIEUWS

Wanneer:  27 april
Waar:         Olympisch Gebied. Adres: Olympisch Stadion 2 
Prijs:           
€ t.b.a. 
Info:           
nassaufestival.com

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!