• Pleinvrees Festival 2017

PLEINVREES FESTIVAL 2017 AMSTERDAM: FESTIVAL VERHUIST NAAR HET TWISKE

DE LINE-UP VAN PLEINVREES IS BEKEND!

De line-up van Pleinvrees Festival 2017 op zaterdag 2 september is bekend! Wat onderscheidt de line-up van andere festivals in Nederland? Een bonte van verzameling van melodieën, een buslading Berlijnse artiesten en een groot aantal Live optredens. Van Joris Voorn, Worakls , Stephan Bodzin, en Oliver Koletzki tot ROD,  Andhim, Max Cooper, Reinier Zonneveld en Satori. De 40 artiesten zijn verdeeld over 5 podia, die op de mooiste plekjes van Het Twiske zullen opdoemen. Het Berlijnse label Katermukke en The Gardens of Babylon – slowhouse met een spiritueel randje – zijn deze editie stagehosts op het festival.

Pleinvrees Festival verhuist naar Het Twiske
Dromen worden werkelijkheid voor Pleinvrees. De Amsterdamse festivalorganisatie verhuist naar één van de mooiste festivallocaties van Nederland: natuur-en recreatiegebied Het Twiske. De groene achtertuin van Amsterdam-Noord, is de perfecte setting voor het sfeervolle muziekfestival.

Nieuw: Het festivaldorp
Nieuw is het festivaldorp als kloppend hart van het festival. Naast elektronische muziek zal hier ruimte zijn voor onder andere theater, bourgondisch eten, lokale creativiteit en festivalkunst. Ook zijn duurzaamheid en lokale betrokkenheid twee beoogde speerpunten.

LINE UP PLEINVREES FESTIVAL
Joris Voorn, Gui Boratto, Guy Gerber, Kollektiv Turmstrasse, Stephan Bodzin, Worakls, &ME,Andhim, Boris Brejcha, Budakid, Dirty Doering, Dominik Eulberg, Feathered Sun, Henry Saiz, Holger Hecler, Illesnoise, Joachim Pastor, Johannes Brecht,  Joris Delacroix, Julie Vazele, Kerala Dust, Lövestad, Marc Holstege, Marcus Meinhardt, Marvin & Guy, Max Cooper, Miss Melera, N’to (live), Niconé, Oliver Koletzki, Paji, Pilocka Krach, Rampa, Reinier Zonneveld, ROD, Rodriguez Jr. , Sascha Braemer, Satori, Schlepp Geist, Yetti Meissner

Wanneer:  2 september
Waar:         Het Twiske, Amsterdam
Prijs:          
V.a. € 44,-
Info:            
pleinvrees.nl
Fotocredits: Kirsten van Santen

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!