HEERLIJK DROMEN OP RUIGOORD

Ruigoord is een magisch dorp. Een plek als deze houdt onze wereld in balans en geeft de grote stad Amsterdam het broodnodige creatieve en spirituele tegengewicht. Om Ruigoord te vieren, te eren en voor toekomstige generaties te behouden organiseren zij dit Manifestival.

Een verbond van Ruigoord minnende partijen bundelt haar krachten om één dag per jaar alles wat op Ruigoord hoog in het vaandel staat een podium te geven. Verwacht een avontuurlijke mix van muziek, theater, visuele kunsten en andere acts voor jong en oud.

Ruigoord is een unieke plek met een unieke geschiedenis. Ooit een eiland, later een landbouwdorp en nu een kunstenaarskolonie. Ten tijde van de kraak van Ruigoord 1973 was de politiek in Amsterdam gericht op grootschalige ontwikkeling van een nieuw haven- en industriegebied in westelijke richting. De oude haven van Amsterdam was te klein geworden. . . maar dit idealistische èn idyllische oord van kunstenaars heeft stand gehouden. Ruigoord staat nog steeds.

“Een andere wereld, een betoverende oase, een veilige haven, een klein gebied met een groot draagvlak, een thuis van creatie, een verborgen parel, zonder ruig is Ruigoord een gewoon oord, een dapper dorpje met een special drankje, een kip en ei-locatie, een knooppunt, een bloem met een hard randje..

Check de magische aftermovie van Ruigoord Manifestival vorig jaar hier >>>

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=m8W1f6LfE5Y” width=”750″ height=”450″ autoplay=”true” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””/][/fusion_youtube]

Het Gezelschap 2017:

Boy Scouts, De Salon, Dutch Acid Family, Lotgenoten, Luchtbus: Amsterdams Ballon Gezelschap, Lustrum Silva, Once in a Blue Moon, Ruigmarkt, Ruigoord Kerk: vurige tongen & vrienden, Sassafras, Trance Orient Express, Wiltgroei, Wooferland.

Wanneer:  2 september
Waar:         Ruigoord, Amsterdam
Prijs:          
€ 34,50,-
Info:            
ruigoordmanifestival.nl
Fotocredits: MCS Creative Studio

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!