• SNEEUWBAL FESTIVAL 2017 UTRECHT

SNEEUWBAL WINTERFESTIVAL 28 JANUARI 2017 UTRECHT: DANSEN IN WINTERSE OUTFITS

GEZELLIGHEID MIDDEN IN DE WINTER

Wij zijn gek op festivals en verkleedpartijen! Daarom is Sneeuwbal Festival een dikke aanrader om dit weekend compleet los te gaan! Voor overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor, ben je dit weekend hier aan het juiste adres!

Voor het vijfde jaar haalt Sneeuwbal Festival de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast! Techno, Techhouse, Deephouse en House razen er door de verwarmde area’s en als we de tegelwijsheden van Sneeuwbal Winterfestival mogen geloven, wordt op 28 januari 2017 het koudste seizoen wederom met een flinke korrel zout genomen!

Vijf overdekte area’s vullen zich met artiesten die een lawine van denderende house tot dampende techno en knotsgekke après-ski veroorzaken in het Utrechtse Park Transwijk

LINE UP:

Albert van Abbe, Cari Lekenbusch, Jeroen Search (Live), Juan Sanchez, Klaudia Gawlas
RODBoris SmithChocolate PumaDirtcapsGirls Love DJsLa FuenteLucas & SteveMr. Belt & WezolANOTRBuurman & BuurmanChris StussyFranky RizardoKarotte en méér!

Maar ook Partykönig Jeroen is van de partij! Gehuld in klederdracht verzorgt de Partykönig dit jaar een heuse pullenparty in de Schirmbar. Proosten met halve liters terwijl de aprés-ski hits je om de oren vliegen voor feestelijke gekkigheid!

Terwijl de vijf area’s bol staan met feestgedruis in de mafste winteroutfits, wordt op de rest van het terrein de winterse gezelligheid opgezocht. Een rondje in het reuzenrad, pirouettes op de schaatsbaan of een ongegeneerde afdaling van de beroemde skihelling tijdens je danspauze, het kan op Sneeuwbal Winterfestival niet gek genoeg! Een lege maag is vervolgens met een heerlijke winterse kost snel gevuld, regel bekers hete glühwein, kruip rondom één van de vuurkorven en maak de knusse gezelligheid compleet.

MEER FESTIVALS

Wanneer:  28 januari
Waar:         Park Transwijk
Prijs:           
€ 37,50
Info:           
sneeuwbalfestival.nl
Fotocredits: WeAreTheNight.com / Joni Israeli

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!