• STRAF_WERK FESTIVAL 2017 AMSTERDAM: GROOTSTE LINE-UP TOT NU TOE OP BLIJBURG AAN ZEE

STRAF_WERK FESTIVAL 2017 AMSTERDAM: GROOTSTE LINE-UP TOT NU TOE OP BLIJBURG AAN ZEE

STRAF_WERK VOOR DE VIJFDE KEER OP BLIJBURG AAN ZEE

Straf_Werk Festival maakt voor de vijfde editie op zaterdag 19 augustus haar rentree op de robuuste vrijhaven Blijburg Aan Zee. Na de succesvolle editie van afgelopen zomer maakt de organisatie haar grootste line-up tot nu toe bekend en combineert gevestigde namen met talent van eigen bodem. Straf_Werk Festival is hét decor voor het ultieme zomergevoel en biedt naast zon, zee en strand zes podia waarop artiesten hun eigen visie van house vertegenwoordigen.

Het festival pakt voor haar vijfjarige jubileum groots uit en heeft één van de meest invloedrijke artiesten van deze tijd geboekt; Âme. Kristian Beyer, helft van het dj/live duo, doet een DJ set. De mede-labeleigenaar van Innervisions staat bekend om zijn meeslepende sets, opgebouwd uit unieke platenkeuzes en strakke mixen. Ook nieuw zijn de prominentere spots voor Nederlandse artiesten op de podia, die de kans krijgen zich te meten met de internationale top.

Het grote succes van afgelopen editie heeft overduidelijk bevestigd dat de locatie het zomerse Straf_Werk gevoel perfect uitdraagt. Dit stukje natuur is gelegen in Amsterdam-Oost en omgeven door polderwater en uitgestrekte zandvlaktes. De artistieke en surrealistische vibe van dit stadsstrand leent zich geweldig voor een festival waarin iedereen de vrijheid heeft te genieten van kwaliteitshouse. Blijburg Aan Zee is zonder meer één van de mooiste plekken van Amsterdam, aan Straf_Werk de eer deze plek decoratief naar een hoger niveau te tillen.

De vijf stages op het robuuste stadsstrand vertolken ieder hun eigen visie van house; deephouse, techhouse, maar ook de stroming met roots uit de UK is kenmerkend voor de energieke Straf_Werk sound. Bacardi host samen met Mrs. Mokum de zesde stage, het programma van deze stage volgt nog.

LINE-UP:
Âme, Hot Since 82, Maya Jane Coles, Todd Terje, Adriatique, Art Department, Matador, DJ Tennis, Jennifer Cardini, Weval, George Fitzgerald, Route 94, Sidney Charles, Tom Trago, Benny Rodrigues, Danny Daze, De Sluwe Vos, Prunk, Chris Stussy, ANOTR, Luuk van Dijk, Nuno Dos Santos, Solardo, Joey Daniel, Cinnaman, Wouter S, Deltawerk, Buurman & Buurman, Florinsz Janvier, Tracey, Bas Dobbelaer, Will Oirson, Lucky Done Gone, Jørgen, Knee Deep in Sound

Wanneer:  19 augustus
Waar:         Blijburg aan Zee, Amsterdam
Prijs:           
€ 37,50,-
Info:            
strafwerk.org
Fotocredits: Marty Marn Photograpy

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick