Home>>FESTIVALS>>2016>>STRAF_WERK FESTIVAL 2016 AMSTERDAM: 20 AUGUSTUS
  • Straf_Werk Festival Amsterdam

STRAF_WERK FESTIVAL 2016 AMSTERDAM: 20 AUGUSTUS

LINE-UP STRAF_WERK FESTIVAL 2016 BEKEND

Na drie onvergetelijke uitverkochte edities in Riekerhaven, keert Straf_Werk festival deze zomer terug op een nieuwe locatie! De vierde editie zal op zaterdag 20 augustus plaatvinden op het Amsterdamse stadsstrand Blijburg aan Zee. Voor deze editie heeft Straf_Werk o.a. Jamie Jones, Joris Voorn en Hot Since 82 uitgenodigd.

Het programma is zoals ieder jaar zorgvuldig samengesteld met een mix van vooraanstaande binnen- en buitenlandse acts, opkomend talent en bijzondere live-artiesten. Bij de vier verschillende stages kan je terecht voor de beste house artiesten van dit moment, variërend van tech house, deep house tot UK house. 

Headliner Jamie Jones is ondertussen een goede bekende van het festival en is ook dit jaar weer een onmisbare factor. Deze publiekslieveling zorgde vorig jaar voor een perfecte afsluiter op de mainstage.

Joris Voorn heeft zich in de afgelopen dertien jaar neergezet als een internationale main act. Zijn sound verrast keer op keer. In 2014 verscheen zijn album “Nobody Knows” en ook toen liet hij zien wat voor wereldartiest het is.

Straf_werk Festival 2016 Amsterdam

Credits: Kirsten van Santen

Straf_Werk Festival 2016 Amsterdam

Credits: Kirsten van Santen

Naast het internationale geweld heeft Straf_Werk ook een aantal van de beste Nederlandse house artiesten weten te strikken. Deze artiesten doen zeker niet onder aan de buitenlandse acts. Tom Trago en Tsepo maken deze line-up helemaal compleet.

Line up:
Jamie Jones, Joris Voorn, The Martinez Brothers, Hot Since 82, Dusky, Agoria, Eats Everything, Noir, Mind Against, H.O.S.H., Route 94, Shadow Child, Paul Woolford, Edu Imbernon, Alex Niggemann, Hunter/Game (live), Tom TragoDe Sluwe Vos, Johannes Brecht [live],Andre Lodemann, Jasper James, Prunk, Kevin Over, Tsepo, Luuk van Dijk, Chris Stussy, Modular DJs, ANOTR, Bas Dobbelaer, Shakèd (live), Lucky Done Gone, Bas Roos

 

WIN WIN WIN WIN WIN

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Wij geven tickets weg voor dit vette festival!
Wat moet jij hiervoor doen?

30 juni maken wij de winnaars bekend ♥

 

Wanneer:  20 augustus
Waar:         Blijburg aan Zee
Prijs:           
€ 36 
Info:            
www.strafwerkfestival.nl 

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=A7uWIoDGQno” width=”” height=”” autoplay=”yes” api_params=”” class=””/]

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!