Home>>FESTIVALS>>2016>>VERKNIPT FESTIVAL AMSTERDAM 2016: 2 JULI
  • Verknipt Festival 2016 Amsterdam

VERKNIPT FESTIVAL AMSTERDAM 2016: 2 JULI

LINE-UP VERKNIPT FESTIVAL IN SPORTPARK RIEKERHAVEN BEKEND

Na een stijf uitverkochte eerste editie van Verknipt Festival, keert Verknipt Amsterdam dit jaar op zaterdag 2 juli terug met de tweede editie op Sportpark Riekerhaven om het nog eens dunnetjes over te doen met maar liefst 4 stages!

Een goed uitgebalanceerde line – up met voor ieder wat wils. Een mix van vooraanstaande binnen- en buitenlandse acts, opkomend talent en bijzondere live-artiesten. Bij de vier verschillende stages kan je terecht voor de beste techno en house artiesten van dit moment, variërend van tech house, deep house tot UK house. 

Verknipt Festival 2016

Credits: Kirsten van Santen

Verknipt Festival 2016 Amsterdam

Credits: Kirsten van Santen

Een line – up die merendeels uit talent van eigen bodem bestaat maar natuurlijk ontbreken internationale helden als Gabriel Ananda LIVE, Patrick Topping, Rebekah en Perc & Truss niet!

Naast de internationale namen zijn o.a. ook Nederlandse publiekslievelingen Benny Rodrigues, ROD, Prunk en Luuk van Dijk weer van de partij!

Line up:
Benny Rodrigues, Cuartero, Darius Syrossian, Emanuel Satie, Patrick Topping, Tommy Vercetti, wAFF, Wouter S, Perc & Truss, Rebekah, Lucy Henning Baer, ROD, Juan Sanchez, Albert van Abbe, Ringo (live), Gabriel Ananda (live), Olivier Weiter, Miss Melera, Arjuna Schiks(live), Illesnoise, Bas Dobbelaer, Apotheque, ANOTR, Buurman & Buurman, Bram Fidder, Chris Stussy, Ici Sans Merci, Luuk van Dijk, Prunk, Quentin van Honk, YADE

 

WIN WIN WIN WIN WIN

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Wij geven tickets weg voor dit vette festival!
Wat moet jij hiervoor doen?

29 juni maken wij de winnaars bekend ♥

Wanneer:  2 juli
Waar:         Sportpark Riekerhaven
Prijs:           
€ 35 
Info:            
www.verknipt.org

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!