VOLTT LOVES SUMMER VIERT 12e EDITIE MET KILLER LINE-UP

Met nog een kleine twee weken te gaan, maakt het NDSM-werf in Amsterdam zich op voor de twaalfde editie van Voltt Loves Summer Festival. Het festival wat in het eerste jaar 1.500 bezoekers trok, is uitgegroeid tot één van de populairste festivals van het land met maximaal 15.000 bezoekers. Op zaterdag 26 augustus biedt het festival een uitgebreide DJ line-up die op het industriële terrein van het NDSM-werf hun (draai) kunsten gaan vertonen.

VOLTT is het eerste elektronische muziekfestival dat plaatsvond op de voormalige scheepswerf. In 2006 was de NDSM nog een rafelrand van de stad met verlaten industriële hallen en lege scheepshellingen. De NDSM is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het culturele leefgebied van Amsterdam. Ook dit jaar zullen muziekliefhebbers zich in groten getale wagen aan de oversteek voor een breed palet aan elektronische muziek op de NDSM-werf. De met zorg samengestelde line-up zal zelfs de meest verfijnde technoliefhebber weten te bekoren.

Op de vier verschillende podia, zowel open air als in tenten en een container stage, zal de dag muzikaal perfect worden opgebouwd van dub naar house en opzwepende techno. Voor de twaalfde editie is een spannende combinatie gemaakt met gerenommeerde artiesten en fris aanstormend talent. Artiesten als Marcel Dettmann, Recondite, Levon Vincent, Oscar Mulero, Mathew Jonson en organisator en dj Bart Skils staan garant voor een gegarandeerd feest. Maar ook de nieuwe opkomende generatie als Acid Arab, Charlotte de Witte, Moscoman en Dazion zullen laten horen waarom ze horen bij het toekomstige dance landschap.

Naast de verschillende podia zal er op deze zomerse editie een gebalanceerd randprogramma zijn met onder andere design, kunst en beeld. Zo zullen verschillende exposities en installaties je ogen en oren prikkelen. Ook deze editie zal er ‘biologisch’ eten, zomerse cocktails en een young designers markt te vinden zijn.

Inmiddels jeukende voetjes gekregen om te dansen? Bekijk dan onderstaande trailer om nog meer in de stemming te komen :)

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=qKo3akiqjg4″ alignment=”” width=”750″ height=”450″ autoplay=”true” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””/][/fusion_youtube]

LINE UP VOLTT LOVES SUMMER FESTIVAL 2017
Marcel Dettmann, Oscar Mulero, Deadbeat, Acid Arab, Recondite, Mathew Jonson, Regis, Love over Entropy, Alan Fitzpatrick, Levon Vincent,  Magda, Oskar Offermann, SHDW & Obscure Shape, Marek Hemmann, Bart Skils, Agents of Time, Lake People, Moscoman, Konstantin Sibold, Charlotte de Witte, Oceanic, Yotam Avni, Ion Ludwig, Deniro, Antigone, Malbetrieb, Dazion, Mattheis

Wanneer:  26 augustus
Waar:        
NDSM-werf, Amsterdam
Prijs:         
€42,50,-
Info:           
voltt.com

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!