H Burger is een creatieve burger hotspot aan de De Clercqstraat in Amsterdam West. Bij deze zaak kan je vanaf de lunch tot laat in de avond kiezen uit een menu waarbij de nadruk wordt gelegd op verschillende versies van de hamburger. Verder staan er diverse soorten friet, salades en sides op het menu, die waar mogelijk worden bereid met ingrediënten speciaal geleverd door lokale telers.

De hamburgers bij H Burger worden dagelijks vers bereid met het lekkerste 100% rundvlees die met een unieke samenstelling speciaal voor H Burger door een ambachtelijke slager in Amsterdam is ontwikkeld. Zelf het brood wordt speciaal met exclusief recept voor H Burger gebakken.

H burger hotspot Clerqstraat Amsterdam
H burger hotspot Clerqstraat Amsterdam

BURGERS HAPPEN EN BRAINSTORMEN

De inrichting van H Burger is lekker fris met vintage en nieuwe design spulletjes, die vanuit verschillende landen bij elkaar zijn gebracht. Verder is het restaurant voorzien van een deels open keuken, inclusief tabelraamwerk die in contact staat met de zes-persoons chef’s table! De gietvloer met marmeren tafels en houten schoolstoelen maken deze spot helemaal van nu!

TIP: Voor private dining kun je de benedenruimte afhuren, waarbij je wordt voorzien van privé bediening en keuze uit het volledige menu. Leuk als je met je vrienden of familie iets te vieren hebt.

Website: hburgerofficial.nl
Adres: De Clercqstraat 128
Fotocredits: Kiki Reijners  

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!