Aan het gezellige borrelplein in het hartje van Groningen vind je in een oude bioscoop Het Concerthuis. Een hotspot die volledig in het teken staat van een huiselijke sfeer en een laid-back gevoel.

Zodra je binnenkomt trekt het speelse interieur meteen je aandacht. Oude straatverlichting aan de wand, oude lampen met old-school bloemetjesprint, deuren die gebruikt worden als tafels en oude schoolstoeltjes. Het roept een beetje een ‘Berlijn-vintage-achtig’ gevoel op. Plof neer in een oude leren stoel of hangbank met een spelletje uit de spelletjeskast, drink biertjes van de enorme bier-kaart aan de bar of neem plaats aan een tafeltje met zicht op de open keuken. Een leuk detail: die is gemaakt van verschillende kozijnen. Het vriendelijke en vlotte personeel zal zorgen dat het je aan niks ontbreekt.

ALLES KAN EN ALLES MAG BIJ HET CONCERTHUIS IN GRONINGEN

Samen eten en drinken staat hier voorop. De kaart heeft dan vooral ook allemaal kleine gerechtjes die kunnen worden gedeeld. Een kaart dus compleet in het teken van foodsharing! Zo kun je veel verschillende dingen proeven. Alles kan, de volgorde, de hoeveelheid en geen voor of hoofdgerecht. Of je nu wilt ontbijten met een pizza-slice of dineren met een stuk taart, alles kan en mag.

De koks doen hun uiterste best voor een creatieve, gezonde en vernieuwende kaart. Vegan en glutenvrij is bij Het Concerthuis heel normaal. Het is lekker en ondertussen in de meeste gevallen ook nog hartstikke gezond!

Niet alleen voor eten maar ook voor een kop koffie ben je bij Het Concerthuis op de juiste plek. Ze maken namelijk hun koffie helemaal zelf! Of je nu uren zit te tafelen of langs komt voor een kop koffie, everything is okè.

TIP: Voor de brakke mensen wordt elke zondag een brakke brunch georganiseerd, to beat the hangover! Vers fruit, yoghurt, taartjes, salades, patat, eitjes, een lading aan paracetamols en nog veel meer lekkere dingen staan voor je klaar. Kom dus met je brakke koppie van 10.30 tot 15.00 langs en geniet voor 11,- van de onbeperkte brunch!

Het Concerthuis
Poelestraat 30, Groningen
hetconcerthuis.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!