In hartje Rotterdam, op de Kop van Zuid waar het beroemde hotel New York en de Cruise Terminal zich bevinden, vind je Room Mate Bruno. Dit design hotel is gelegen in een historisch gebouw, een voormalige theepakhuis, dat ruimte biedt aan 217 kamer met een prachtig uitzicht op de Maas. Perfect voor een korte citytrip of midweekje vakantie in eigen land.

ROOM MATE BRUNO ROTTERDAM: DESIGN HOTEL IN HARTJE ROTTERDAM
ROOM MATE BRUNO ROTTERDAM: DESIGN HOTEL IN HARTJE ROTTERDAM

De inrichting bij Room Mate Bruno is modern, kleurrijk en ruimtelijk. De hoge plafonds en vele ramen maken dat de comfortabele kamers nóg groter lijken. Het doorgetrokken balkon op de vierde verdieping geeft een prachtig uitzicht over de Maas.

Het voelt er bijna alsof je in New York zit. De kamers zijn van alle gemakken voorzie; genoeg kastruimte, een aparte wc en douche (én een bad als je een executive kamer hebt) en een bed waar je heerlijk in wegzakt.

Een ander groot pluspunt aan Room Mate Bruno is de centrale locatie van het hotel. Je zit met het openbaar vervoer of de auto binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam. Ook leuk is om te kiezen voor een mooie wandeling over de Erasmusbrug, nog geen 100 meter van het hotel vandaan.

ROOM MATE BRUNO ROTTERDAM: DESIGN HOTEL IN HARTJE ROTTERDAM
boutique Hotel Room Mate Bruno Rotterdam - Hotspotjes -5

UITGEBREID ONTBIJTEN BIJ ROOM MATE BRUNO

Het restaurant van Room Mate Bruno serveert ‘s ochtends van 9 tot 12 een uitgebreid ontbijt met alles wat je maar wensen kan. Van scrambled eggs en versgebakken pannenkoekjes, tot verschillende soorten zoete en hartige broodjes en beleg. Op de eerste verdieping kan je terecht voor een drankje aan de bar of, voor wie daar zin in heeft, voor een workout in de gym om daarna in de sauna te relaxen.

Zin in uitgebreid lunchen, dineren of borrelen? Het hotel in hetzelfde gebouw als de Foodhallen Rotterdam, waar je terecht kunt voor gerechten uit 11 verschillende keukens, heerlijke cocktails en gezelligheid.

Website: room-matehotels.com
Adres: Wilhelminakade 52

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.