Home>>LIST>>4 X REIZEN NAAR DE MOOISTE HOTELS WAAR KIDS NIET ZIJN TOEGESTAAN!
  • 12 X DE LEUKSTE ZOMERSE HOTSPOTS OM MET HET MOOIE WEER TE GENIETEN

4 X REIZEN NAAR DE MOOISTE HOTELS WAAR KIDS NIET ZIJN TOEGESTAAN!

HEERLIJK CHILLEN ZONDEREN KINDEREN

Wie wilt dat nou niet! Een hotel dat zich alleen richt op volwassen zonder kinderen! Hoe fijn is dat, geen geschreeuw en geblèr om je heen maar genieten van alle rust. Kinderloze hotels worden steeds populairder en daarom selecteren wij vier kinderloze hotels op de mooiste eilanden ter wereld, waar je te midden van andere volwassenen of juist alleen met elkaar kunt genieten van een ontspannen vakantie.THB Los Molinos, Ibiza
Op een kleine 2,5 uur vliegen ligt het bijzondere Spaanse eiland Ibiza. Hier komen veel verschillende soorten reizigers, dus het is niet verwonderlijk dat zelfs aan de couples only reizigers is gedacht. Los Molinos is een oase dichtbij de stad Ibiza, wiens boulevard te zien is vanaf je ligstoel. Geniet van een lekkere cocktail of een relaxte massage en laat het geluid van tropische palmbomen in de wind en de brekende golven op de klif haar werk doen. Deze vakantie even geen spelende kinderen aan jouw hoofd.
Sandals Royal Plantation, Jamaica
Even alle tijd voor elkaar in het resort van Sandals Royal Plantation in het zonnige Jamaica, waar het verkoelende zeewater helder en het uitzicht adembenemend is. Deze romantische bestemming is een populaire keuze voor een honeymoon, maar ook als vakantie voor twee is het resort bij uitstek geschikt. Sportieve koppels kunnen hier naar hartenlust balletjes slaan, zowel op de golfbaan als de twee outdoor tennisbanen.
Diamond Deluxe Hotel, Kos
Op het Griekse eiland Kos ligt het idyllische wellness & spa hotel Diamond Deluxe, waar je geheel in stijl én geheel zonder kinderen verblijft in een strak en modern ingericht hotel. De witte inrichting brengt een oase van rust van de spa, waar je samen gemasseerd kunt worden, tot het grote binnen- en buitenzwembad. ’s Avonds even geen kinderen naar bed brengen, maar op het sfeervolle dakterras met z’n tweetjes genieten van de zonsondergang.

“NO KIDS
ALLOWED”

Layana Resort & Spa, Ko Lanta
Het authentieke Thailand telt honderden eilanden met een ruime keuze aan adult only hotels en resorts. Het vijf sterren tellende Layana Resort is één van de beste keuzes door het spectaculaire uitzicht op de zee. Verken samen het magische eiland per boot of huur een scooter voor een avontuurlijke tocht. Een verblijf ik het Layana Resort is niet compleet zonder het oplaten van een wensballon in de groene tuin.

Credits: Diamanond Deluxe Hotel, Laya Infinity Pool, Sandals Royal Plantation

About the Author:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!